Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Školy - Svoboda nad Úpou

Svoboda nad Úpou

Ubytovací zařízení se nachází v centru krkonošského městečka Svoboda nad Úpou, které leží nedaleko turistických středisek Pec pod Sněžkou a Janské Lázně, a nabízí levné ubytování v Krkonoších. Jedná se o velký rodinný dům, kde k pronájmu je 1. patro objektu se zvláštním vchodem (majitel obývá přízemí domu). Je to ideální místo pro dovolenou jak v letním, tak v zimním období.Celková kapacita ubyto…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kostelní 419, Svoboda nad Úpou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Svoboda nad Úpou

Fotogalerie k článku

Ubytovací zařízení se nachází v centru krkonošského městečka Svoboda nad Úpou, které leží nedaleko turistických středisek Pec pod Sněžkou a Janské Lázně, a nabízí levné ubytování v Krkonoších. Jedná se o velký rodinný dům, kde k pronájmu je 1. patro objektu se zvláštním vchodem (majitel obývá přízemí domu). Je to ideální místo pro dovolenou jak v letním, tak v zimním období.Celková kapacita ubytování je 10 lůžek. K dispozici jsou 2 apartmány. Jeden apartmán sestává z dvou pokojů (2+3) lůžka + kuchyň a sociální zařízení. Druhý apartmán sestává z jednoho pokoje s 5 lůžky + velká kuchyň + sociální zařízení. Kuchyň je kompletně vybavená pro vaření (sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednice, nádobí, TV/SAT, přípojka na internet.

Možnosti stravování

V okolí se nachází několik výborných restaurací.

Popis okolí

V okolí penzionu je řada možností k výletům po značených turistických a cyklistických stezkách. Jánské Lázně, vzdáleny 20 minut pěšky, lákají krásnou lázeňskou kolonádou, moderním plaveckým bazénem. Kabinkovou lanovkou se můžete nechat vyvézt na Černou horu, odkud je krásný rozhled do širokého okolí. V Mladých Bukách cca 2km je nové golfové hřiště, možnost projížďky na koních. Město Trutnov, kde je krásné Krakonošovo náměstí s mnoha luxusními obchody a restauracemi, ve městě je také koupaliště s třemi bazény a tobogánem, zimní stadion a mnoho zábavných podniků. Do Trutnova jezdí každou hodinu autobusový nebo vlakový spoj. Sněžka, na kterou se můžete vydat pěšky z Pece pod Sněžkou nebo vyjet sedačkovou lanovkou. Zajímavá místa,která stojí za to navštívit jsou také město Vrchlabí, safari ve Dvoře Králové nebo skalní město Adršpach.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete