Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Součků - Jindřichův Hradec

Jindřichův Hradec

Nabízíme levné ubytování v rodinném domě, který se nachází v klidné lokalitě v blízkosti centra Jindřichova Hradce v jižních Čechách. Ubytování U Součků má kapacitu 9 lůžek + 1 přistýlka. Poskytujeme ubytování ve dvou čtyřlůžkových pokojích a v jednom dvoulůžkovém. Na každém pokoji je umístěn barevný televizor a připojení k internetu pomocí bezdrátové sítě Wifi. Parkuje se před objektem. Vhodné i…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kasárenská 234, Jindřichův Hradec
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Jindřichův Hradec

Fotogalerie k článku

Nabízíme levné ubytování v rodinném domě, který se nachází v klidné lokalitě v blízkosti centra Jindřichova Hradce v jižních Čechách. Ubytování U Součků má kapacitu 9 lůžek + 1 přistýlka. Poskytujeme ubytování ve dvou čtyřlůžkových pokojích a v jednom dvoulůžkovém. Na každém pokoji je umístěn barevný televizor a připojení k internetu pomocí bezdrátové sítě Wifi. Parkuje se před objektem. Vhodné i pro využití jako cyklopenzion. Kola je možno uschovat ve zděné garáži.

Možnosti stravování

K dispozici je kuchyňka s vybavením elektrický sporák, chladnička, varná konvice, kávovar, mikrovlnná trouba, jídelní souprava. Ubytování nabízí také občerstvení s posezením.

Popis okolí

Pro náruživé sportovce jsou v blízkosti tenisové a volejbalové kurty, krytý plavecký bazén a upravené cyklostezky. Velkým lákadlem pro obyvatele a návštěvníky Jindřichova Hradce je jeden z nejmodernějších aquaparků v ČR. Aquapark je v provozu denně v letních měsících od 10:00 do 20:00 hodin.

Tipy na výlet po okolí

Jindřichův Hradec je známý svým krásným zámkem, který se odráží na hladině rybníka Vajgar. Původní hrad byl postaven v renesančním a gotickém stylu. V letních měsících se koná na nádvoří zámku divadelní představení, které stojí zato navštívit. V současné době patří k největším turistickým lákadlům Národní muzeum fotografie v Jindřichově Hradci a výlety parní lokomotivou do okolí. 20 km od Jindřichova Hradce se nachází romantický zámek Červená Lhota, zřícenina hradu Landštejn a mnoho zajímavých míst, které se stanou nezapomenutelným zážitkem pro každého z nás.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jindřichově Hradci | d…

18.04.2024 - 18.04.2024
Masarykovo nám. 107/I…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete