Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U starýho kance - Hoslovice

Hoslovice

Jsme ekologická farma, v šumavském podhůří chováme krávy, telátka a býky. Máme i ovečky a další domácí zvířata, se kterými si naši malí i velcí návštěvníci mohou hrát. Naší radostí jsou i koně, na kterých Vás rádi svezeme v naší jízdárně a ty zdatnější vezmeme na vyjížďku. V nabídce máme vícelůžkové apartmány s vlastním sociálním zařízením. V letních měsících červen, červenec, srpen, září pro Vás…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hoslovice 10, Hoslovice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Strakonice
Obec
Hoslovice

Fotogalerie k článku

Jsme ekologická farma, v šumavském podhůří chováme krávy, telátka a býky. Máme i ovečky a další domácí zvířata, se kterými si naši malí i velcí návštěvníci mohou hrát. Naší radostí jsou i koně, na kterých Vás rádi svezeme v naší jízdárně a ty zdatnější vezmeme na vyjížďku. V nabídce máme vícelůžkové apartmány s vlastním sociálním zařízením. V letních měsících červen, červenec, srpen, září pro Vás chystáme týdenní pobyty (můžete samozřejmě zůstat i týdnů několik). Na Vaší dovolené Vás provedeme naší farmou, ukážeme jak chováme kravičky, koně a ostatní zvířata.

Možnosti stravování

Snídaně je formou švédského stolu. V nabídce obědy i večeře.

Popis okolí

Hoslovice leží v oblasti, která je plná nádherných cílů pro turisty. Mohou se k nim svézt autem, dojít pěšky, dojet na kole po cyklostezkách nebo na koni po stezkách koňské turistiky. Můžete rybařit, střílet z luku, jezdit na čtyřkolce. Hrát volejbal, jezdit na kole, sbírat lesní plody v čisté šumavské krajině.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete