Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Strašidla II. - Malá Morava

Malá Morava

U Strašidla II. - Jedná se o nově renovovanou stylovou venkovskou chalupu. Kapacita objektu je 6 lůžek. Přes vstupní verandu se dostaneme do standardně vybavené kuchyně, z ní do ložnice (lůžka, 3 křesla, stolek, starožitná almara). Obývací pokoj je od kuchyňky oddělen závěsem (sedací souprava, stůl, 6 židlí, BTV - zhoršený signál, kachlový krb). Za obývacím pokojem je malý pokojík oddělený též pr…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Malá Morava, Malá Morava
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Malá Morava

Fotogalerie k článku

U Strašidla II. - Jedná se o nově renovovanou stylovou venkovskou chalupu. Kapacita objektu je 6 lůžek. Přes vstupní verandu se dostaneme do standardně vybavené kuchyně, z ní do ložnice (lůžka, 3 křesla, stolek, starožitná almara). Obývací pokoj je od kuchyňky oddělen závěsem (sedací souprava, stůl, 6 židlí, BTV - zhoršený signál, kachlový krb). Za obývacím pokojem je malý pokojík oddělený též průchodem se závěsem (lůžka, 3 dílná šatní skříň). Nové sociální zařízení. Chladný sklípek na uchování potravin. Z kuchyně je přístupná terasa s posezením. Interiér chaty je nově a převážně moderně vybaven. Nadzemní kruhový bazén a tradiční ohniště. Část zahrady je osázená květinami a zeleninou, kterou mohou hosté konzumovat. Bazén u objektu je k dispozici také pro klienty objektu U Strašidla I.

Možnosti stravování

V chalupě je vlastní vybavená kuchyňka - kuchyňská linka (dřez, T+S), lednice, el. sporák s troubou, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, umyvadlo.

Popis okolí

Objekt je umístěn na polosamotě. Součástí chalupy je též menší rekreační domek, který má zcela samostatný vchod a od samotné chalupy je oddělen dvojgaráží. Ve staré chalupě prý kdysi strašilo, proto název U Strašidla. Dnes zde již nestraší, a ticho a klid zaručující strávení klidné rekreace. Otevřené parkoviště u objektu. Domácím zvířatům je vstup povolen. Kolem chalupy je velký neoplocený pozemek, který je k dispozici pouze ubytovaným hostům.

Tipy na výlet po okolí

letní koupaliště Hanušovice (8 km), Králíky (10km), termální koupaliště Velké losiny (25 km). Lyžování - lyžařské středisko Dolní Morava (6 km), menší vlek Sklené 1 km, Petrovičky (20km), noční provoz. Běžkování od objektu. Turistika a cykloturistika. Ranch Vernířovice - vyjížďky na koních. Ski-areál Kareš nabízí letní lyžování a horské minikáry v Koutech nad Desnou. Adrenalin park Jeseník. Rašeliniště a mechová jezírka na Rejvízu, Rešovské vodopády, hrad Sovinec, krápníkové jeskyně Na Pomezí a Na Špičáku, Petrovy Kameny, Praděd (1491m.n.m)...

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

19.03.2024 - 19.03.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Velikonoce v muzeu 2024 - Šumperk

28.03.2024 - 28.03.2024
Hlavní 342/22, 787 31…

Na Zelený čtvrtek 28. března muzeum přichystalo již tradiční velikonoční akci, na které si děti vyzkoušejí zdobení…

Velikonoční Farmářský a řemeslný tr…

30.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na Velikonoční farmářské a řemeslné trhy v Úsově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

16.04.2024 - 16.04.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete