Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Strašidla - Malá Morava

Malá Morava

U Strašidla I. - Jedná se o nově renovovanou samostatnou část starší venkovské chalupy. Jde o samostatný menší objekt, s vlastním vchodem, který je od chalupy zcela oddělen dvougaráží. Kapacita objektu je 6 lůžek. Hlavní vchod vede do menší chodby, ze které je kromě kuchyně a sociálního zařízení přístupný obývací pokoj (stůl, židle, sedací souprava, křesla, krbová kamna, BTV+sat., šatní skříň, ko…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Malá Morava 59, Malá Morava
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Malá Morava

Fotogalerie k článku

U Strašidla I. - Jedná se o nově renovovanou samostatnou část starší venkovské chalupy. Jde o samostatný menší objekt, s vlastním vchodem, který je od chalupy zcela oddělen dvougaráží. Kapacita objektu je 6 lůžek. Hlavní vchod vede do menší chodby, ze které je kromě kuchyně a sociálního zařízení přístupný obývací pokoj (stůl, židle, sedací souprava, křesla, krbová kamna, BTV+sat., šatní skříň, konferenční stolek). Z chodby se také po prudších schodech dostaneme do podkroví, kde jsou dvě ložnice (lůžka, stolek, židle, křesla, policová skříňka). Celý objekt je pěkně a nově vybaven.

Možnosti stravování

Možnost vlastního vaření v chalupě nebo si můžete zajít na jídlo do některé z blízkých restaurací. Vlastní vybavená kuchyňka - kuchyňská linka (dřez, T+S), lednice, el. sporák, mikrovlnná trouba.

Popis okolí

U Strašidla I. - Jedná se o nově renovovanou samostatnou část starší venkovské chalupy. Objekt je umístěn na polosamotě na kraji obce Malá Morava. Ve staré chalupě prý kdysi strašilo, proto název U Strašidla. Dnes zde již nestraší, a ticho a klid zaručující strávení klidné rekreace.

Tipy na výlet po okolí

Ranch Vernířovice - vyjížďky na koních do okolí. Ski-areál Kareš nabízí letní lyžování a horské minikáry v Koutech nad Desnou. Adrenalin park Jeseník. Rašeliniště a mechová jezírka na Rejvízu, Rešovské vodopády, hrad Sovinec, krápníkové jeskyně Na Pomezí a Na Špičáku, Petrovy Kameny, Praděd (1491m.n.m), vodní nádrž Dlouhé Stráně a Slezská Harta, Rašeliniště Skřítek, lanovka na Šerák, Červenohorské sedlo, celodenní výlety do Polska. Okolní města: Bruntál, Rýmařov, Šumperk, Vrbno pod Pradědem, Krnov. V okolí lázně Karlova Studánka, Jeseník, Velké Losiny. CHKO Jeseníky, Králický Sněžník, pevnosti z II. svět. války, Králíky.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Cimbálové léto 2024 - Šumperk

01.08.2024 - 04.08.2024
Šumperk

Čtyři dny plné hudby, zpěvu a tance.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

20.08.2024 - 20.08.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

17.09.2024 - 17.09.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

15.10.2024 - 22.10.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete