Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Tkadlen - Jindřichův Hradec

Jindřichův Hradec

Náš pension a restaurace se nachází ve středověkých koželužských domech v romantickém prostředí podhradí jindřichohradeckého zámku na břehu řeky Nežárky. V pensionu je možno ubytovat až 25 hostů a součástí nabídky je i mezinárodně rozšířený systém ubytování Youth Hosteling, v kterém máme také 25 míst. Nabízíme klidné zahradní posezení s možností grilování či rožnění selat apod. Dále poskytujeme p…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pod Hradem 7, Jindřichův Hradec
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Jindřichův Hradec

Fotogalerie k článku

Náš pension a restaurace se nachází ve středověkých koželužských domech v romantickém prostředí podhradí jindřichohradeckého zámku na břehu řeky Nežárky. V pensionu je možno ubytovat až 25 hostů a součástí nabídky je i mezinárodně rozšířený systém ubytování Youth Hosteling, v kterém máme také 25 míst. Nabízíme klidné zahradní posezení s možností grilování či rožnění selat apod. Dále poskytujeme půjčování lodiček na řece Nežárce i prohlídku světově proslulých gobelínových dílen. Jedná se tedy o jedinečné místo pro školení, kurzy či svatební a jiné hostiny.

Možnosti stravování

V ceně ubytování v penzionu je snídaně. Další jídla je možno si dát v naší restauraci, která nabízí posezení uvnitř i v krásné zahradě vedlě řeky Nežárky.

Popis okolí

Penzion se nachází v 5 minut pěšky od centra Jindřichova Hradce. Je situován v malé romantické uličce přímo pod zámkem a kolem protéká řeka Nežárka.

Tipy na výlet po okolí

V Jindřichově Hradci navrhujeme navštívit unitákní dílnu tapisérií a proslulé Krýzovy jesličky. Okolí Hradce je vhodné pro cyklisty a je možné udělat si výlety na okolní hrady a zámky ja například na Červenou Lhotu či zříceninu Landštejn.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete