Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Trávníčka - Modřice

Modřice

Nabízíme vám ubytování v pěti komfortně zařízených pokojích . Vzhledem k poloze penzionu u hlavního silničního tahu směr Brno-Vídeň jsou od nás výborně dostupné jak historický střed města Brna, tak i BVV - zhruba 10 minut jízdy autem, popřípadě brněnský Automotodrom (Grand-Prix) - cca 15 minut po silnicích první třídy.Všechny pokoje jsou plně vybaveny (WC, sprchový kout, TV, WiFi přístup do Inter…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Modřice 308, Modřice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Modřice

Fotogalerie k článku

Nabízíme vám ubytování v pěti komfortně zařízených pokojích . Vzhledem k poloze penzionu u hlavního silničního tahu směr Brno-Vídeň jsou od nás výborně dostupné jak historický střed města Brna, tak i BVV - zhruba 10 minut jízdy autem, popřípadě brněnský Automotodrom (Grand-Prix) - cca 15 minut po silnicích první třídy.

Všechny pokoje jsou plně vybaveny (WC, sprchový kout, TV, WiFi přístup do Internetu), vchod do penzionu je samostatně, takže nejste vázáni na otvírací dobu restaurace. Cena zahrnuje snídani dle výběru. Snídaně jsou podávány od 6.30 - 10.00 hodin (po domluvě v jakoukoliv jinou hodinu).

Možnosti stravování

Restaurace U Trávníčka je tu pro Vás již skoro 100 let.

Restaurace prošla mnoha stavebními úpravami až do dnešní podoby. Nabízíme Vám prostory naší restaurace pro pořádání firemních akcí (možnost využití projektoru pro prezentace), rautů, rodinných a svatebních oslav a nebo si k nám přijďte jen tak posedět.

Naše restaurace má tři oddělené sály pro 100 osob. WIFI ve všech prostorách restaurace a penzionu. Vaši akci, oslavu, raut nebo občerstvení uspořádáme na základě Vašich požadavků i mimo prostory naší restaurace.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete