Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Uko - Bedřichov

Bedřichov

Penzion UKO s restaurací UKO v Bedřichově v Jizerských horách se zaměřením na rodiny s dětmi. 2-, 3- a 4-lůžkové s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, sauna s ochlazovacím bazénkem a odpočívárnou, nekuřácká restaurace s dětským koutkem a bowlingem, dětské hřiště a zahradní bazén se zastřešením. K dispozici je také vnitřní Wellness centrum UKO a pro pořádání porad a firemních akcí nově také Škol…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bedřichov u Jablonce nad Nisou 300, Bedřichov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Bedřichov

Fotogalerie k článku

Penzion UKO s restaurací UKO v Bedřichově v Jizerských horách se zaměřením na rodiny s dětmi. 2-, 3- a 4-lůžkové s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, sauna s ochlazovacím bazénkem a odpočívárnou, nekuřácká restaurace s dětským koutkem a bowlingem, dětské hřiště a zahradní bazén se zastřešením. K dispozici je také vnitřní Wellness centrum UKO a pro pořádání porad a firemních akcí nově také Školící centrum UKO.

Možnosti stravování

Snídaně formou švédských stolů, možnost doobjednání polopenze nebo plné penze, dětská a vegetariánská jídla, zapékané speciality a pizza.

Popis okolí

Penzion UKO se nachází v centru Bedřichova, 7 km od Jablonce nad Nisou a 10 km od Liberce. Bedřichov je horská vesnička v Jizerských horách, 700 m.n. V blízkosti je lyžařský areál Malinovka 8 sjezdovek, Severák 3 km, Špičák 10 km, 150 km běžkařských tratí - Jizerská magistrála, která slouží též v létě pro turistiku a cykloturistiku.

Tipy na výlet po okolí

Rozhledny: Královka, Slovanka, Krásný, Kopanina, Špičák, nedaleký Ještěd apod. Výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku, houbaření, běžky a sjezdovky. Liberec: ZOO, botanická zahrada, muzeum, Aquacentrum a zábavní centrum Babylon, plavecký bazén, Ještěd Jablonec nad Nisou: jablonecká přehrada, plavecký bazén s tobogány, Muzeum skla a bižuterie Janov: bobová dráha Frýdlant v Čechách: hrad a zámek Sychrov: zámek Pěnčín: ekologická farma, výrobna skleněných perlí, sklárny Nedaleké okolí: Bozkovské jeskyně, Český ráj

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete