Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Usedlost pod vinohrady - Hlohovec

Hlohovec

Rodinný penzion Usedlost pod vinohrady nabízí kvalitní ubytování u Lednicko-valtického areálu.V nabídce je osm luxusních apartmánů a osm pokojů. Každý apartmán je uzpůsoben pro dva až čtyři hosty a sestává se z ložnice, obývacího pokoje, koupelny a kuchyně. Šest apartmánů je vybaveno vanou se sprchovou zástěnou, jeden pokoj disponuje sprchou. Lze si vybrat pokoj s balkonem či bez, samozřejmostí j…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Na kopci 537, Hlohovec
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Hlohovec

Fotogalerie k článku

Rodinný penzion Usedlost pod vinohrady nabízí kvalitní ubytování u Lednicko-valtického areálu.

V nabídce je osm luxusních apartmánů a osm pokojů. Každý apartmán je uzpůsoben pro dva až čtyři hosty a sestává se z ložnice, obývacího pokoje, koupelny a kuchyně. Šest apartmánů je vybaveno vanou se sprchovou zástěnou, jeden pokoj disponuje sprchou. Lze si vybrat pokoj s balkonem či bez, samozřejmostí je v našem penzionu také dětská postýlka (standardně v apartmánech C a D, po dohodě možno i jinde). Všechny pokoje jsou klimatizovány a vybaveny LCD televizory, DVD přehrávači a rádii s CD, SAT, fénem a trezorem. Samozřejmostí je možnost připojení k internetu. Dále je k dispozici lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice a velká kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou.

Penzion je dále vybaven krytým bazénem (6x3m) s protiproudemzimní zahradou, dětským hřištěm,  kolárnou a stylovou restaurací s kachlovými kamny, kde podáváme také několik originálních místních specialit, které neochutnáte nikde jinde, než v Hlohovci! Je zde možnost pořádat například společné předvánoční pečení, nebo jen tak posedět u tepla a třeba zavzpomínat na dávné časy. K dispozici je také cykloterasa pro 40 cyklistů, posedět ale můžete i bez kola

Od března 2014 disponujeme také zcela samostatnými konferenčními prostory pro 50 osob a přilehlou vinárnou také pro 50 osob, kde Vám zajistíme kompletní konferenční a stravovací služby!

Součástí penzionu je také velké parkoviště (včetně sedmi garážovaných míst) a rozsáhlá zahrada s posezením a grilem.

Možnosti stravování

K dispozici stylová restaurace, kde podáváme také několik originálních místních specialit, které neochutnáte nikde jinde, než v Hlohovci! Je zde možnost pořádat například společné předvánoční pečení, nebo jen tak posedět u tepla a třeba zavzpomínat na dávné časy. K dispozici je také cykloterasa pro 40 cyklistů, posedět ale můžete i bez kolakde Dále plně vybavená kuchyň pro hosty.

Popis okolí

Penzion se nachází v samotném srdci Lednicko – valtického areálu, vesnici Hlohovec a disponuje nádherným panoramatem na přilehlou krajinu, včetně soustavy Lednických rybníků a pohoří Pálavy.

Tipy na výlet po okolí

Zámky Lednice, Valtice, Mikulov. Janův hrad, Minaret v zámeckém parku v Lednici, zámečky a pavilony v okolí lednických rybníků, Pavlovské vrchy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

O Hustopečskou pečeť & Májový košt …

04.05.2024 - 04.05.2024
Společenský dům…

Soutěžní přehlídka vín O Hustopečskou pečeť proběhne již po dvacáté ve Společenském domě v Hustopečích.

Valtické vinné trhy 2024 - Valtice

10.05.2024 - 11.05.2024
Zámek Valtice

Ve dnech 10. a 11. května se do hlavního města vína Valtic sjedou milovníci tohoto ušlechtilého nápoje nejenom z Česka.…

Den v růžovém Mikulov

18.05.2024 - 18.05.2024
Mikulov

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Akce se koná v rámci slavností města Mikulov.

Hypnotizér v Břeclavi | květen 2024

22.05.2024 - 22.05.2024
U Tržiště 2085/1, 690…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete