Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion V Ráji - Strakonice

Strakonice

Penzion nabízí ubytování ve dvou a jednolůžkových pokojích hotelového typu s možností přistýlky. Pokoje mají vlastní soc. zařízení, sat. TV a wi-fi internet. Je možné využít společnou kuchyňku. Penzion má vlastní parkoviště. V přízemí se nachází restaurace se salonkem, pivnící, velkou terasou, sezením u ohniště s krbem a dětské hřiště. V restauraci se podávají především jídla české kuchyně. Penzi…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zvolenská/989, Strakonice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Strakonice
Obec
Strakonice

Fotogalerie k článku

Penzion nabízí ubytování ve dvou a jednolůžkových pokojích hotelového typu s možností přistýlky. Pokoje mají vlastní soc. zařízení, sat. TV a wi-fi internet. Je možné využít společnou kuchyňku. Penzion má vlastní parkoviště. V přízemí se nachází restaurace se salonkem, pivnící, velkou terasou, sezením u ohniště s krbem a dětské hřiště. V restauraci se podávají především jídla české kuchyně. Penzion se nachází v klidné části města Strakonice a přitom blízko centra. V bezprostřední blízkosti penzionu je sportovní hala, hala na házenou, tenisové kurty, fotbalový stadion, in-line dráha, cyklostezky, les a zastávka ČD.

Možnosti stravování

V restauraci se podávají snídaně, svačiny, obědy a večeře především z české kuchyně. Ceny: snídaně 40-50,- Kč, polévka + hotové jídlo 70,- Kč, munutkové jídlo 110 + 140,- Kč.

Popis okolí

Penzion leží na hranici města Strakonice. Za penzionem se nachází městský les. V okolí je množství sportovních zařízení. Obchod s potravinami cca 200 m, zastávka MHD cca 100 m. Obchodní centrum cca 1 km.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete