Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Valentino - Bedřichov

Bedřichov

Valentino, rodinný penzion Bedřichov nabízí ubytování v krásném prostředí Jizerských hor. Vhodné ubytování zejména pro rodiny s dětmi, sportovce a malé skupiny. Disponuje pěti Apartmány, které mají plně vybavenou kuchyni, samostatnou koupelnu s WC, TV. Celková kapacita je 24 lůžek. V objektu je restaurace s barem, krbem a televizí, interní wifi síť, dětský koutek, sauna;

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Valentino, rodinný penzion Bedřichov se nachází v krásné přírodě Jizerských hor. Penzion disponuje 5 prostornými Apartmány. Apartmány jsou, vybavené plnohodnotnou a vybavenou kuchyní, sociálním zařízením (koupelna s WC), TV a WiFi. Pro ubytované je k dispozici restaurace s barem, krbem, LCD televizí. V penzionu připravujeme snídani a nabízíme i možnost objednání oběda/večeře z dovážky. Máme dětský koutek, saunu s hydromasážní vanou, vyhřívanou úschovna kol a lyží, prostornou a oplocenou zahradu za domem s dětskými průlezkami, pískovištěm, ohništěm, bazénkem a parkovací stání zdarma před penzionem. Pejsci jsou vítáni. Ideální místo pro rodinnou dovolenou.

Možnosti stravování

V penzionu je podávána snídaně. Snídaně je formou švédských stolů pečivo, šunka, salám, sýr, tavený sýr, máslo, med, marmelády, paštiky, zelenina, ovoce, několik druhů cereálií, jogurt, mléko, čaj – ovocný, černý, káva, džus....Večeře se skládá z polévky, hlavního chodu v sezóně výběr ze dvou jídel, salátu či dezertu. Oběd a večeři umíme zajistit z dovážky.

Popis okolí

Penzion se nachází v klidnější části obce Bedřichov cca 300m od hlavní sjezdovky bedřichovského ski areálu a nedaleko od běžeckých stop. V létě je možné vyrazit na cyklovýlety a pěší túry přímo od penzionu. Penzion je snadno dostupný i hromadnou dopravou jak z Liberce 10km tak z Jablonce nad Nisou 8km.

Tipy na výlet po okolí

Poloha penzionu je ideální pro výlety po Jizerských horách, do Liberce i na nedaleké hrady a zámky v okolí. Možnost vyžití zde nalezne opravdu každý bez rozdílu věku.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Ojedinělý orientační závod Dogainin…

13.04.2024 - 13.04.2024
Smržovka

Zúčastněte se prvního ročníku unikátního orientačního závodu Dogaining. Závod se poběží 13. dubna a odstartuje z Løype…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete