Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion VÁŠ SKLEP - Znojmo

Znojmo

Penzion VÁŠ SKLEP se odlišuje od všech ostatních tím, že na vás dýchne pohoda a klid dob minulých. Je zařízen v selském stylu, který mu přidává na jeho romantičnosti. Jakoby se zde zastavil čas a vy můžete pokojně relaxovat a vnímat krásné okolí. Zdejší atmosféra představuje historii, jak to asi bylo dříve v těchto končinách. Určitý komfort tu však od těch dob minulých samozřejmě je. Všechny poko…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nový Šaldorf 76/S, Znojmo
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Znojmo

Fotogalerie k článku

Penzion VÁŠ SKLEP se odlišuje od všech ostatních tím, že na vás dýchne pohoda a klid dob minulých. Je zařízen v selském stylu, který mu přidává na jeho romantičnosti. Jakoby se zde zastavil čas a vy můžete pokojně relaxovat a vnímat krásné okolí. Zdejší atmosféra představuje historii, jak to asi bylo dříve v těchto končinách. Určitý komfort tu však od těch dob minulých samozřejmě je. Všechny pokoje mají své sociální zázemí. Snažíme se mimo jiné i chránit naše prostředí a proto třídíme odpad. V koupelnách naleznete přírodní kosmetiku, která je šetrná k přírodě a jejíž výrobky používáme i pro samotný úklid celých prostor.

Možnosti stravování

Mezi vyhledávané služby samozřejmě patří nabídka soukromé nebo firemní akce, kde k dobrým vínům můžete ochutnat gastronomické lahůdky připravené přímo ve sklepě na otevřeném ohni či v udírně.

Popis okolí

Penzion se nachází se mezi desítkami dalších, v malebné a klidné oblasti známých Modrých sklepů obce Nový Šaldorf, těsně přiléhající k okresnímu městu Znojmu. Obec je pověstná produkcí kvalitního vína a vyhledávaná turisty nejen z České republiky, ale i ze zahraničí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

JAROVÍN Znojmo 2024

03.05.2024 - 03.05.2024
Znojmo

NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE A RŮŽOVÝCH VÍN V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC…

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete