Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion ve věži - Bohumín

Bohumín

Penzion ve věži je v blízkosti centra města Bohumín a poskytne Vám místo pro relaxaci, ale i pro jinou příležitost, která Vás přivede do Moravskoslezského kraje. Byl vybudován v prostorách vodárenské věže a je architektonickým unikátem s atypickým a atraktivním uspořádáním interiéru. Jeho vnější průměr se pohybuje v rozmezí přibližně 9 - 10,5 metrů a dosahuje celkové výšky 39 metrů. Objekt navíc …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Koperníkova 1215, Bohumín
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Karviná
Obec
Bohumín

Fotogalerie k článku

Penzion ve věži je v blízkosti centra města Bohumín a poskytne Vám místo pro relaxaci, ale i pro jinou příležitost, která Vás přivede do Moravskoslezského kraje. Byl vybudován v prostorách vodárenské věže a je architektonickým unikátem s atypickým a atraktivním uspořádáním interiéru. Jeho vnější průměr se pohybuje v rozmezí přibližně 9 - 10,5 metrů a dosahuje celkové výšky 39 metrů. Objekt navíc obklopuje nádherná krajina typická pro Moravskoslezský kraj.

 Ubytování:

Penzion ve věži nabízí ubytování ve 12 dvoulůžkových pokojích. Každý je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a sociálním zařízením, televizorem se satelitním příjmem a bezplatným připojením k internetu.

Hosté si mohou vybrat mezi manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. Nechybí ani speciálně upravený bezbariérový pokoj pro tělesně handicapované hosty. Na každém obytném patře se nacházejí dva pokoje. Po celou dobu ubytování v Penzionu Ve Věži je možno zdarma využít vysokorychlostní připojení k internetu na pokojích - jak přes přes WiFi, tak přes kabel (k zapůjčení v recepci). Všichni ubytovaní hosté získávají zdarma neomezený vstup do bazénu, saunového světa a posilovny v Aquacentru, rovněž mají k zdarma k dispozici návštěvu Adventure golfu, petanque a curlingu na koberci. Hosté mají 20% slevu na jídlo v restauraci. Zdarma pak poskytujeme parkování vozidel a úschovu kol v cykloboxech.

V hlavici vodárenské věže je umístěna také vyhlídka, odkud mohou návštěvníci obdivovat zajímavé výhledy na krajinu Poodří. V nejvyšším, osmém, patře se nachází stylová a originální klimatizovaná restaurace s kavárnou, která nese název Maják. I zde si mohou hosté vychutnat neopakovatelný výhled do krajiny.

 

Možnosti stravování

Možnost snídaně formou švédského stolu za 95 Kč pro dospělou osobu a 50 Kč pro dítě. Součásti penzionu je kavárna s restaurací, která se nachází v nejvyšším patře

Popis okolí

Penzion ve věži se nachází v blízkosti centra Bohumína.  Je součástí unikátního komplexu – v bezprostřední blízkosti Penzionu ve věži se nachází také Aquacentrum se saunovým světem, zimní stadion, nová sportovní hala (největší svého druhu v republice), Adventure golf, hřiště na plážový volejbal a fotbalová hřiště. Za návštěvu stojí i nedaleký Hobbypark s dopravním hřištěm, širokou nabídkou dětských atrakcí, včetně unikátní lanové Mauglího stezky a Amfiteátr sloužící jako letní kino. Nově je otevřen Mauglího ranč, farmapark s domácími zvířátky.

Milovníci přírody mohou obdivovat unikátní meandry řeky Odry s naučnou stezkou. Jedná se o několikakilometrový úsek se slepými rameny i tůněmi, jedinečnými pro svou faunu i flóru.

Tipy na výlet po okolí

Cykloturistika - meandry Odry, hornické muzeum na Landeku, golfový areál v Šilheřovicích, pěchotní bunkry v Bohumíně a okolí

Sportovní aktivity - tenis, badminton, kopaná, florbal ve sportovní hale, plážový volejbal, Adventure golf

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete