Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Večerka - Lednice

Lednice

Rodinný penzion Večerka se nachází nedaleko centra Lednice na klidném místě se zahradou sousedící s lednickým parkem, v blízkosti lázní. Nabízíme ubytování v šesti pokojích 2x/4os, 3x/3os, 1x/2os, s vlastním sociálním zařízením, TV, wifi, o celkové kapacitě 19 osob. Parkování v areálu penzionu, úschovna kol.V našem penzionu pro vás máme nachystané venkovní posezení s možností grilování, můžete pa…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Komenského 14, Lednice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Lednice

Fotogalerie k článku

Rodinný penzion Večerka se nachází nedaleko centra Lednice na klidném místě se zahradou sousedící s lednickým parkem, v blízkosti lázní. Nabízíme ubytování v šesti pokojích 2x/4os, 3x/3os, 1x/2os, s vlastním sociálním zařízením, TV, wifi, o celkové kapacitě 19 osob. Parkování v areálu penzionu, úschovna kol.

V našem penzionu pro vás máme nachystané venkovní posezení s možností grilování, můžete parkovat auta na pozemku, uschovat si jízdní kola nebo vám můžeme zajistit jejich zapůjčení, pro děti je na zahradě pískoviště, je možné pro vás domluvit masáž až na pokoj, také zajistíme dle zájmu návštěvu vinného sklípku s přítomností sommeliéra.

Možnosti stravování

Snídaně.

Popis okolí

Obec Lednice nabízí velké množství kulturního a sportovního vyžití, např. zámek s krásným zámeckým parkem, Janův hrad, Minaret, podmořský svět Malawi, lázeňské procedury v místních lázních včetně zkrášlovacích kůr, tenisové a squashové kurty, jízdy na konících a kočárem s koňským spřežením, výlety lodičkami k Janovu hradu a k Minaretu, cykloturistické a vinařské stezky, sportovní střelnice a kuželna.

Tipy na výlet po okolí

V blízkosti se nachází spousta dalších zajímavých míst, např. chráněná krajinná oblast Pálava a vodní nádrž Nové Mlýny, krásné městečko Mikulov, město Břeclav a lužní lesy s loveckým zámečkem Pohansko nebo termální koupaliště v nedalekém rakouském Laa a. d. Thaya, koupaliště v Břeclavi i v nedalekých Hustopečích.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoce na zámku Valtice - 2024

29.03.2024 - 01.04.2024
Valtice

Na velikonoční víkend již tradičně připravujeme na valtickém zámku program pro širokou veřejnost. Předzámčí tématicky…

Den v růžovém Mikulov

18.05.2024 - 18.05.2024
Mikulov

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Akce se koná v rámci slavností města Mikulov.

Hypnotizér v Břeclavi | květen 2024

22.05.2024 - 22.05.2024
U Tržiště 2085/1, 690…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt Mikulov 2024

23.08.2024 - 23.08.2024
Hotel Ryzlink Mikulov

Výjimečná degustace vín spojená s kulturním a gastronomickým zážitkem.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete