Statistika našeho portálu

  • 102 254 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Vermon - Svitavy

Svitavy

Penzion Vermon Nově otevřený penzion v klidné části města Svitavy nabízí ubytování se snídaní v moderně zařízených pokojích. Ideální poloha penzionu zajišťuje skvělou dostupnost do centra cca. 5 min. pěšky i do nákupních zón opět cca. 5 min.. K dispozici jsou tři dvoulůžkové pokoje a jeden trojlůžkový apartmán s možností přistýlky. Každý z pokojů je vybaven vlastním sociálním zařízením, sprchovým…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Česká 6/1, Svitavy
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Svitavy

Fotogalerie k článku

Penzion Vermon Nově otevřený penzion v klidné části města Svitavy nabízí ubytování se snídaní v moderně zařízených pokojích. Ideální poloha penzionu zajišťuje skvělou dostupnost do centra cca. 5 min. pěšky i do nákupních zón opět cca. 5 min.. K dispozici jsou tři dvoulůžkové pokoje a jeden trojlůžkový apartmán s možností přistýlky. Každý z pokojů je vybaven vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem, TV se satelitním příjmem a wifi internetem. Všechna lůžka jsou osazena špičkovými ortopedickými matracemi a lůžkoviny jsou s antistresovou a antibakteriální úpravou. Pro hosty je vyhrazeno privátní parkoviště přímo u penzionu.

Možnosti stravování

Snídaně jsou podávány formou bufetu.

Popis okolí

Svitavy Město Svitavy patří k nejstarším ve svém kraji. Bylo založeno někdy v polovině 12. století v těsné blízkosti významných kupeckých stezek. Leží v nadmořské výšce od 430 m náměstí do 450 m železniční nádraží. Svitavy mají téměř 18.000 obyvatel a tvoří kulturní a správní centrum pro spádovou oblast s 26 obcemi, v nichž žije dalších asi 13 tisíc obyvatel. Historické a kulturní památky v okolí: Litomyšl 20 km - Litomyšlský zámek národní kulturní památka a památka UNESCO, rodiště Bedřicha Smetany. Polička 15 km – městské hradby, rodiště Bohuslava Martinů. Moravská Třebová 15 km – zámek.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Svitavský vandr 2024 - Svitavy

22.06.2024 - 22.06.2024
Chata Rosnička

Přidejte se ke konání prvního ročníku turistické akce Svitavský vandr!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete