Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Villa Gineta - Štěchovice

Štěchovice

Villa Gineta je určena nejen pro milovníky koní a venkova. Projekt Villa Gineta zahájil svou činnost v říjnu 2002. K ubytování jsou zde k dispozici 4 dvoulůžkové pokoje, každý v jiné barvě a pojmenované po koních majitelů : Athos, Wikomt, Nava a Rebecca. Na stěnách reprodukce koní krále Ludvíka II.. Prostorné pokoje s vlastní koupelnou. Byt Deluxe je zařízen v moderním venkovském stylu. Prostorný…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Masečín 220, Štěchovice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-západ
Obec
Štěchovice

Fotogalerie k článku

Villa Gineta je určena nejen pro milovníky koní a venkova. Projekt Villa Gineta zahájil svou činnost v říjnu 2002. K ubytování jsou zde k dispozici 4 dvoulůžkové pokoje, každý v jiné barvě a pojmenované po koních majitelů : Athos, Wikomt, Nava a Rebecca. Na stěnách reprodukce koní krále Ludvíka II.. Prostorné pokoje s vlastní koupelnou. Byt Deluxe je zařízen v moderním venkovském stylu. Prostorný obývací pokoj s otevřenou kuchyní, krbem, francouzkými okny s terasou a 3 dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou.Oblíbený byt Family Vám umožní zažít pravou atmosféru rodinné farmy s koňmi. Byt je umístěn ve stejné budově jako stáje koní. Útulný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní v tradičním anglickém venkovském stylu. Koupelna se sprchovým koutem, 2 prostorné dvoulůžkové pokoje a 1 velký pokoj s možností 2 přistýlek. Maximální kapacita je 6+2 osoby. Několik metrů od Villa Gineta je v klidné zahradě chata s kapacitou 4 hosté, k dispozici od května do října . Ideální pro partu kamarádů nebo rodinu. Chata má obývací pokoj s otevřenou kuchyní - myčka nádobí, koupelnu se sprchou, 2 ložnice s krbem.

Možnosti stravování

Ubytování se snídaní. Chata a byty s možností vlastního stravování - vybavená kuchyňka.

Popis okolí

Najdete nás v obci Masečín na skalnatém vrcholu nad Vltavským údolím pouhých 30km od centra Prahy. Nabízí Vám exkluzivní ubytování, srdečný přístup a rodinnou atmosféru. V areálu je komplex stájí a jízdáren. Místo, kde atmosféra soužití koní a člověka a krásná příroda zanechají u hosta mimořádnou vzpomínku a touhu se vrátit.

Tipy na výlet po okolí

Masečín se nachází cca 2km od Štěchovic v turisticky atraktivní oblasti na kopci s přenádherným výhledem na okolní krajinu. Okolím vede Povltavská stezka, která nabízí procházku romantickým údolí bývalých Svatojánských proudů (peřejí) táhnoucí se od Třebenic u Slapské přehrady až do Štěchovic. Vyhlídka "Máj" na samém vrcholu skalní stěny zvané "Mařenka", která se svou výškou přes 200 metrů řadí k největším skalním stěnám v České republice.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém 2024 - Jinočany

30.05.2024 - 30.05.2024
MLÝNSKÝ DOMOV…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte skvělou domácí gastronomii.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete