Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Villa Karolína - Prášily

Prášily

Vila Karolína se nachází téměř v samotném centru Prášil a je to nejluxusnější ubytovací prostor, který se v Prášilech nachází. Ubytovací kapacita je zde omezená na 12 lůžek. Pokoje jsou rozděleny na čtyři dvoulůžkové a jedno apartmá. Apartmá je rozloženo do tří pokojů, ložnici, obývací místnost s televizí a satelitním přijímačem a balkonem, dále mini-barem a koupelnou, kde je bublinková vana a WC…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Prášily 106, Prášily
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Prášily

Fotogalerie k článku

Vila Karolína se nachází téměř v samotném centru Prášil a je to nejluxusnější ubytovací prostor, který se v Prášilech nachází. Ubytovací kapacita je zde omezená na 12 lůžek. Pokoje jsou rozděleny na čtyři dvoulůžkové a jedno apartmá. Apartmá je rozloženo do tří pokojů, ložnici, obývací místnost s televizí a satelitním přijímačem a balkonem, dále mini-barem a koupelnou, kde je bublinková vana a WC. Každý z dvoulůžkových pokojů má vlastní sociální zařízení kde je masážní sprchový kout, WC a vysoušeč vlasů, pokoje mají televizi se satelitním přijímačem, telefon, připojení na internet a minibar. Všichni hosté mohou v objektu využívat whirpool pro 6 osob, který se nachází ve sklepním prostoru objetu, dále zde mohou využít saunu, římské lázně, masáže, kulečník, šipky, solárium, stolní tenis a posilovnu.

Možnosti stravování

V objektu se nachází restaurace pro 12 osob, která má pestrou nabídku jídel a nápojů a po dohodě s personálem je zde možné objednat pokrm dle vlastního přání, který není obsažen v nabídce jídel. U restaurace je venkovní terasa. Stravování - snídaně, která je formou studeného a teplého bufetu, je zahrnuta v ceně ubytování. Možnost polopenze nebo plné penze.

Popis okolí

V bezprostředním okolí je několik set kilometrů značených turistických cest pro pěší, cyklisty a v zimě upravovaných stop pro lyžaře. Z Prášil po silnici směrem na Srní je vrchol Poledník s rozhlednou a stejným směrem se dostanete i k Prášilskému jezeru ledovcového původu. Čeká na Vás krásná šumavská příroda a mnoho zajímavostí přírodních, technických i kulturních. Z Prášil se opět stalo známé a vyhledávané středisko letní i zimní turistiky!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete