Statistika našeho portálu

  • 103 299 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Vlasta - Hřensko

Hřensko

Rodinný penzion s restaurací je umístěn v krásném prostředí Hřenska, které je nejníže položeným místem v ČR s nadmořskou výškou 115 m n.m. Je takzvanou vstupní branou do Národního parku České Švýcarsko a patří k jeho nejnavštěvovanější části. Nabízíme celoroční ubytování. Týdenní i krátkodobé pobyty. V penzionu se nachází 3 pokoje s celkovou kapacitou 10 lůžek +přistýlky. Pokoje jsou vybaveny spr…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Rodinný penzion s restaurací je umístěn v krásném prostředí Hřenska, které je nejníže položeným místem v ČR s nadmořskou výškou 115 m n.m. Je takzvanou vstupní branou do Národního parku České Švýcarsko a patří k jeho nejnavštěvovanější části. Nabízíme celoroční ubytování. Týdenní i krátkodobé pobyty. V penzionu se nachází 3 pokoje s celkovou kapacitou 10 lůžek +přistýlky. Pokoje jsou vybaveny sprchou, umyvadlem, tv, wifi zdarma, WC společné na podlaží, parkování u objektu hlídané kamerami ZDARMA. V přízemí je příjemná restaurace a v létě k posezení letní terasa s grilem a k příjemnému odpočinku je k dispozici sauna. Půjčujeme 2 horská jízdní kola.

Přijímáme embosované platební karty EC MC, VISA.

Možnosti stravování

Restaurace - bar s celkem 20-ti místy k sezení. Stravování s možností polopenze, či výběrem z jídelního lístku.

Popis okolí

Penzion se nachází na okraji Hřenska 900m od centra na břehu řeky Labe. Hřensko je přístupné ze všech stra a všemi dopravními prostředky a je ideálním výchozím bodem všech turistických a cykloturistických tras, výletů lodí po Labi a historickým výletním autobusem. Hřensko a okolí nabízí nesčetné množství celoročního turistického a kulturního vyžití. V obci najdete poštu, prodejnu sportovních potřeb, konzum, lekárnu, kadeřnictví, infocentrum, benzinovou pumpu a spoustu příjemných restaurací. V obci není bankomat.

Tipy na výlet po okolí

Dominantou Hřenska je skalní unikátní sklaní most Pravčická brána a projížky na pramicích po řece Kamenici s vtipným komentářem v Edmundově a Divoké soutěsce.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete