Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Zámek Oltyně - Opařany

Opařany

Nabízíme: A/3x dvoulůžkové pokoje (bez kuchyňky) s možností 1 až 2 přistýlek, s vlastní koupelnou, WC, TV + satelit, varnou konvicí B/ 4x velice prostorné apartmány s vlastní obytnou kuchyňkou, vybavenou chladničkou, mikrovlnnou troubou, vybavené potřebným nádobím. Ke každému apartmá patří velká koupelna s WC, TV + satelit, možnost napojení na internet. Interiér je variabilní, podle potřeby 4 až …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Oltyně 15, Opařany
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Opařany
Telefon
E-mail
info@fhca.cz

Fotogalerie k článku

Nabízíme: A/3x dvoulůžkové pokoje (bez kuchyňky) s možností 1 až 2 přistýlek, s vlastní koupelnou, WC, TV + satelit, varnou konvicí B/ 4x velice prostorné apartmány s vlastní obytnou kuchyňkou, vybavenou chladničkou, mikrovlnnou troubou, vybavené potřebným nádobím. Ke každému apartmá patří velká koupelna s WC, TV + satelit, možnost napojení na internet. Interiér je variabilní, podle potřeby 4 až 6 lůžkový. Parkování aut je v uzavřeném a hlídaném areálu, možnost uložení kol v místě.

Možnosti stravování

Vybavenost v obci a okolí – 2 smíšené obchody v obci Opařany vzdálené 3 km, kde se dá koupit prakticky vše z běžných potřeb a potravin. V Opařanech a dalších vesnicích v okolí je též několik restaurací, 13 km od zámku Oltyně je město Tábor, kde je vše další, včetně supermarketů. Po dohodě lze za příznivého počasí přímo v areálu zajistit posezení s grilováním v překrásném anglickém parku, včetně zajištění snídaní, obědů i večeří v prostorách klubovny v přilehlé Myslivně (viz níže).

Popis okolí

Ideální místo pro celoroční aktivní i relaxační odpočinek, případně vhodné místo k pracovním seminářům organizovaným v překrásném prostředí uprostřed anglického parku na jihu Čech. Celoročně lze využít okolní lesy pro cyklistiku a turistiku, na podzim jsou okolní lesy rájem houbařů. V zimě lze využít běžkařské trasy v blízkém okolí a případně bruslení na místních dvou rybnících. Dvě golfová centra jsou vzdálená od Zámku Oltyně cca 12 km. Střelnice je u Opařan, vzdáleném cca 3 km, zde je nutno zajistit si rezervaci střelnice v předstihu jak pro soukromé osoby, tak i kolektivy.

Tipy na výlet po okolí

Zámek Oltyně, který leží na okraji vesnice Oltyně vzdáleném cca 13 km od města Tábor a 12 km od Bechyně, vám kromě příjemného ubytování nabízí relaxaci v 8 ha anglického parku patřícím k tomuto zámku. Místo je vzdálené půl kilometru od hlubokých lesů sahajících až k řece Lužnici. Pro milovníky památek doporučujeme vypravit se do historického centra města Tábor, navštívit město Bechyni a případně se vypravit na výlet do Zámku Hluboká nebo Červená Lhota. Zastávka autobusu je přímo ve středu obce, několik kroků od zámku, vlak v místě nejezdí (železniční zastávka vzdálená 3 km).

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete