Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

PENZION ZUBR - Ujčov

Ujčov

Nově zrekonstruovaný Penzion Zubr se nachází v kraji Vysočina, v obci Ujčov,v malebném údolí na břehu řeky Svratky, nedaleko hradu Pernštejn a Vírsképřehrady. Okres Žďár nad Sázavou. V areálu penzionu je venkovní bazén,nekuřácká restaurace se salonkem, terasou a grilem.V oploceném areálu penzionu je  garáž pro uskladnění kol, lyží a lodí , travnatáplocha, kterou lze využít jako hřiště pro děti (j…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Ujčov 46/46, Ujčov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Ujčov

Fotogalerie k článku

Nově zrekonstruovaný Penzion Zubr se nachází v kraji Vysočina, v obci Ujčov,v malebném údolí na břehu řeky Svratky, nedaleko hradu Pernštejn a Vírsképřehrady. Okres Žďár nad Sázavou. V areálu penzionu je venkovní bazén,nekuřácká restaurace se salonkem, terasou a grilem.

V oploceném areálu penzionu je  garáž pro uskladnění kol, lyží a lodí , travnatáplocha, kterou lze využít jako hřiště pro děti (je zde pískoviště a houpací lavička), cvičení aerobiku, jógy atd. V obci je fotbalové hřištěs kvalitním trávníkem, tenisový kurt s antukou a malé dětské hřiště.

Penzion je 13 nově zrekonstruovaných pokojů s novým sociálním zařízenímTV ,internetem a WIFI   .Ubytovací kapacita 39 pevných lůžek a 22 přistýlek.V našem penzionu zajišťujeme  soukromé a firemní  a soukromé akce , svatby,oslavy, prezentace, rauty apod.

Salonek lze oddělit s kapacitou až 40 míst a je vybavený videoprojekcí a ozvučením

Popis pokojů:

Penzion je 13 nově zrekonstruovaných pokojů s novým sociálním zařízením TV ,internetem a WIFI   .

Ubytovací kapacita 39 pevných lůžek a 22 přistýlek.

1 pokoj dvoulůžkový,2 pokoje dvojlůžkové s dvěma přistýlkami,8 pokojů třílůžkových s dvěma přistýlkami ,

1 pokoj třílůžkový v bezbariérovém provedení s dvěma přistýlkami ,1 pokoj šestilůžkový.

Všechny nové pokoje jsou vybaveny koupelnou WC  televizí ,internetem a WIFI.

Možnosti stravování

Celodenní stravování je zajištěno v naší nekuřácké restauraci a salonku v kapacitě až 70 míst s venkovní terasou s kapacitou až 40 míst s možností grilování. V ceně pobytu je již zahrnuta snídaně. Za zvýhodněných finančních podmínek lze objednat i polopenzi nebo plnou penzi . Zaměření naší domácí kuchyně je výhradně na domácí suroviny z místních zdrojů vysočiny. Pořádáme i různé akce jako grilování  masa , krkovice ,ryb ,selat jehňat atd. Pořádáme zvěřinové hody, zabíjačky, staročeské hody, grilování, rauty a pod. Jakoukoli gastronomickou akci pro Vás uspořádáme i na objednávku.

Našim hostům nabízíme v rámci ubytování kompletní stravování formou polopenze nebo plné penze za zvýhodněných finančních podmínek . Naše domácí kuchyně je výhradně zaměřená na využití čerstvých surovin z Vysočiny a blízkého okolí .
Čerstvé ryby jsou dodávány místními rybářskými sádkami přímo v Ujčově.

Popis okolí

Vesnička Ujčov je v kopcovité krajině, 3km od hradu Pernštejn, obklopena lesy a přírodou. Přímo kolem penzionu protéká řeka Svratka plná pstruhů. Okolí je protkané sítí cyklotras a stezek. V zimní sezóně je zde možnost lyžování. Nedaleko jsou lyžařské vleky a upravované běžecké trasy. V letních měsících jsou zde ideální podmínky pro cykloturistiku, pěší turistiku, koupání, houbaření, rybaření, tenis a další sportovní aktivity.

Ubytování vysočina to je ta pravá relaxace a odpočinek.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Pernštejn,Zřícenina Hradu Zubštejn, Zámek Lysice, Zámek Letovice, Zámek Kunštát na  Moravě

Zelená hora Žďár nad Sázavou

Westernové městečko Šiklův mlýn

Mapa

Zajímavé akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete