Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penziónek na Mlýně Krkavci - Veselí nad Lužnicí

Veselí nad Lužnicí

Ubytování v apartmánech v krásné přírodě chráněné krajinné oblasti Třeboňsko na pravém břehu malebné říčky Nežárky. 3 km od Veselí nad Lužnicí. Možnost parkování ve dvoře. Možnost úschovy motocyklu, nebo bicyklu. Možnost zapůjčení kánoe. Možnost koupání, nebo rybolovu přímo v řece protékající vedle dvora, nebo v nedaleké pískovně. Objekt vzdálený od okolní výstavby. Možnost pronájmu zeleného, mod…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Mlýn Krkavec 94, Veselí nad Lužnicí
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Veselí nad Lužnicí

Fotogalerie k článku

Ubytování v apartmánech v krásné přírodě chráněné krajinné oblasti Třeboňsko na pravém břehu malebné říčky Nežárky. 3 km od Veselí nad Lužnicí. Možnost parkování ve dvoře. Možnost úschovy motocyklu, nebo bicyklu. Možnost zapůjčení kánoe. Možnost koupání, nebo rybolovu přímo v řece protékající vedle dvora, nebo v nedaleké pískovně. Objekt vzdálený od okolní výstavby. Možnost pronájmu zeleného, modrého nebo béžového bezabarierového apartmánu. Výhled z apartmánů přímo na řeku se splavem.

Možnosti stravování

Každý apartmán je vybaven kuchyní kde je možné samostatné vaření. V sezóně je možné domluvit stravování na druhém břehu řeky.

Popis okolí

V létě je možné koupání v přírodním koupališti přímo v řece, která je v těsné blízkosti ubytování, nebo je také možné koupání v pískovně vzdálené asi 2 km cesty lesem, zde se také nabízí N-pláž. Ubytování je vhodné nejen pro cykloturisty, ale je zde také možnost rybolovu a to nejen v revíru Nežárka, ale také na Veselských pískovnách vzdálených asi 2 km od penziónku.

Tipy na výlet po okolí

V okolí se nachází několik krásných cyklostezek, které zvládnou i malí začínající sportovci. Při nepřízni počasí je možné navštívit aquaparky. Jeden se nachází v Třeboni a druhý v Jindřichově Hradci. Oba se nacházejí cca 20 km od mlýna. Také tu máme samozřejmě i něco pro rybáře. V řece, která teče téměř pod okny se nachází spousta krásných ryb. Pod jezem se dá krásně třpytkovat a nejčastějšími úlovky je štika, candát, tloušť. V nedalekých pískovnách se nacházejí velcí sumci a boleni, samozřejmě nemůžu opomíjet ani kapra nebo cejna. V apartmánech se nacházejí 50l mrazáky takže úlovky po vykuchání můžete ihned zamrazit.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Pivní Slavnosti Myslkovice 2024 - T…

24.08.2024 - 24.08.2024
Zámecký park

Šestý ročník open air festivalu v zámeckém parku v Myslkovicích.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete