Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penziop Ambrose Moloneys - Trutnov

Trutnov

Stylový penzion Ambrose Moloney´s nabízí ubytování v deseti dvou až pěti lůžkových pokojích. Čisté a příjemné prostředí nově zrekonstruovaných pokojů jejichž součástí je vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, umyvadlem a koupelnovými doplňky, televizor se satelitním příjmem a možnost připojení k internetu, uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Moderní penzion Ambrose Moloney&am…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Palackého 81, Trutnov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Trutnov

Fotogalerie k článku

Stylový penzion Ambrose Moloney´s nabízí ubytování v deseti dvou až pěti lůžkových pokojích. Čisté a příjemné prostředí nově zrekonstruovaných pokojů jejichž součástí je vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, umyvadlem a koupelnovými doplňky, televizor se satelitním příjmem a možnost připojení k internetu, uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Moderní penzion Ambrose Moloney´s je nekuřácký. Služby recepce zajišťují v turistické sezóně odvoz na hory, zapůjčení lyží, sekretářské, informační či směnárenské služby. Personál stylového penzionu Ambrose Moloney´s mluví plynně anglicky a nabízí návštěvníkům takřka domácí prostředí. Samozřejmostí je také akceptace většiny platebních karet a to nejenom za ubytování, ale také za útratu v Irském pubu.

Možnosti stravování

Nedílnou součástí penzionu Ambrose Moloney´s je irská restuarace Irish Pub s útulným prostředím, skvělou atmosférou u kvalitní whisky nebo krémové pěny korunovaného pivo Guinness. V Irish baru nechybí mahagonový vyřezávaný bar, který je klasickou ikonou irských hospůdek.

Popis okolí

Nově zrekonstruovaný objekt bývalého hotelu Bohemia se nachází v samém centru podkrkonošského města Trutnova. Penzion Ambrose Moloney´s nabízí ubytování v pokojích, které prošly rekonstrukcí a nabízejí očekávaný luxus i pro nejnáročnějšího návštěvníka. Penzion Ambrose Moloney´s ve kterém se nachází i bar v irském stylu je příjemnou zastávkou na služební cestě nebo místem pro strávení příjemné dovolené.

Tipy na výlet po okolí

Zimní střediska jsou vzdáleny od 10km od penzionu. Pro zpříjemnění letních horkých dnů je k dispozici městské koupaliště se dvěma bazény, tobogánem a dalšími atrakcemi, vzdálené 15 minut chůze od penzionu Ambrose Moloney´s.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete