Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pink-Antik - Lipno nad Vltavou

Lipno nad Vltavou

Příjemná rodinná dovolená na Lipně, 300 m od jezera a cyklostezky Lipno-Frymburk-Přední Výtoň ideální i pro ty nejmenší děti. Přijeďte si zasportovat, relaxovat a pročistit si hlavu Nabízíme Vám ubytování v luxusních apartmánových domech Pink-Antik v krásné přírodě lipenska v Lipně nad Vltavou, 300 m od Skiareálu Lipno a Foxparku Kapitána Lipánka, 200 m od Lipenské přehrady a cyklostezky Lipno - …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lipno nad Vltavou 103, Lipno nad Vltavou
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Lipno nad Vltavou

Fotogalerie k článku

Příjemná rodinná dovolená na Lipně, 300 m od jezera a cyklostezky Lipno-Frymburk-Přední Výtoň ideální i pro ty nejmenší děti. Přijeďte si zasportovat, relaxovat a pročistit si hlavu Nabízíme Vám ubytování v luxusních apartmánových domech Pink-Antik v krásné přírodě lipenska v Lipně nad Vltavou, 300 m od Skiareálu Lipno a Foxparku Kapitána Lipánka, 200 m od Lipenské přehrady a cyklostezky Lipno - Frymburk. Poloha domů: Tři luxusní apartmánové domy s orientací na jih se nachází v Lipně nad Vltavou, 50 m nad pěší promenádou s obchůdky, restauracemi, kavárnami a informačním centrem. Toto místo je strategickým bodem pro všechny Vaše aktivity. Apartmány / vybavení: Apartmánové domy jsou komfortně vybaveny a jsou zařízeny v antickém stylu, který navozuje příjemnou atmosféru bydlení. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj na který navazuje otevřená kuchyň. Kuchyń je kompletně vybavena nádobím, sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou, lednicí, překapávačem na kávu a toustovačem. Z kuchyně je vstup do zahrady s posezením a možností grilování. Děti mohou využít na zahradě pískoviště, skluzavku, trampolínu a bazének. V prvním patře jsou 2 prostorné ložnice s dvěmi dvoulůžky a jedna malá ložnice s palandouvhodná pro děti. Koupelna v patře je vybavena rohovou vanou, umyvadlem a toaletou. Druhá toaleta se nachází v přízemí. V obývacím pokoji je rozkládací sedačka, která může eventuelně sloužit ještě jako přistýlka pro 2 osoby. Celková kapacita domu je 4-6, maximálně 8 osob. Na požádání lze umístit do obou ložnic ještě dětskou postýlku. V domě je prostor pro uložení kol, lyží, apod. V domě je bezdrátové připojení na internet Wi-fi. Je zde také možnost použití centrální pračky a žehličky. Kapacita celého objektu je 18 osob.

Možnosti stravování

V Lipně nad Vltavou a okolí je několik příjemných restaurací a pizzerie, kde si můžete vychutnat skvělou večeři, či si dát sklenku dobrého vína. Ve vzdálenosti 300m je supermarket COOP.

Popis okolí

Lipno nad Vltavou je oblíbenou destinací letní i zimní turistiky. Lipenské jezero a řeka Vltava je rájem pro milovníky vodních sportů a vybízí ke sjezdu na kánoích, či raftech. Ve vzdálenosti 150 m je krytý bazén Aquaworld s brouzdalištěm pro děti a vodními atrakcemi např. whirpool, divoká řeka. Můžete zde využít také saunu a masáže. Vzdálenost od písečné a travnaté lipenské pláže a jachetního přístavu Marina Lipno je 200 m, kde je pozvolný vstup do vody a proto je ideálním místem pro děti. Můžete si zde zapůjčit lodě s elektromotorem a plachetnice. Krásná a nedotčená okolní příroda vybízí k procházkám, jízdě na kole, nebo in-line bruslích. Můžete využít bobovou dráhu Slide Land Lipno 400 m, karting, čtyřkolky, paintball, jízdu na koni a mnoho dalších sportovních aktivit. Je zde několik dětských hřišť, v hlavních sezónách je pro děti otevřen dětský klub Bollo 200 m, kde jsou pod profesionálním dohledem připraveny různé tvořivé aktivity. Určitě se také rádi necháte hýčkat v největším a nejmodernějších Wellness centru v Čechách ve Frymburku 8 km. Ski areál Lipno 300 m nabízí široké možnosti zimních sportů jak pro začátečníky, tak pro pokročilejší lyžaře. Tři nové čtyřsedačkové lanovky zaručí rychlé odbavení a 40 sněhových děl Vám garantuje dostatek sněhu po celou zimu. Děti mohou využít Fox park kapitána Lipánka - nejmodernější výukové hřiště v Čechách.

Tipy na výlet po okolí

Hrady a zámky, např. Rožmberk, Hluboká, klášter Vyšší Brod, Český Krumlov 30 km, České Budějovice 55 km. Za návštěvu stojí také výlet do Linze či Vídně.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete