Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

pohádková chaloupka - Doksy

Doksy

Celoroční pronájem pohádkové roubenky:  nálada starých dobrých časů prožívaná právě teď. Pronájem chalupy (12 osob včetně dvou přistýlek),  včetně zahrady s bazénem 4,5 m, rekreačního lesoparku (celkem 14000m2) se zálesáckým sroubkem (zahradní gril), hřištěm na volejbal a badminton, s hřištěm na fotbálek, několika romantickými posezeními  a s nesrovnatelným dalekým výhledem do Máchova kraje a na …

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Celoroční pronájem pohádkové roubenky:  nálada starých dobrých časů prožívaná právě teď. Pronájem chalupy (12 osob včetně dvou přistýlek),  včetně zahrady s bazénem 4,5 m, rekreačního lesoparku (celkem 14000m2) se zálesáckým sroubkem (zahradní gril), hřištěm na volejbal a badminton, s hřištěm na fotbálek, několika romantickými posezeními  a s nesrovnatelným dalekým výhledem do Máchova kraje a na hrad Bezděz. Navíc v chalupě možnost přístupu do keramické dílny a samostatné zdobení keramiky (placeno zvlášť).  Pro děti pískoviště s hračkami, skluzavky. Mimo sezónu možné objednat doprovodné programy, například cvičení v plně vybavené judistické tělocvičně pro celou rodinu, lukostřelecký den atd. 

Chalupa vybavení: Nadstandartně  vybavená kuchyně (vařiče, trouba, myčka, mikrovlnka, kávovar, nádobí, malá a velká lednice, mrazák), možnost spaní na vyhřívané peci. Tři ložnice (3,3,4) a společenská místnost, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC. Černá kuchyně, státem chráněný nově zrestaurovaný objekt.  Topení klasicky dřevem. Ložní prádlo, teplé a velmi příjemné deky

Pronájem vždy celé chalupy: mimosezónu alespoň dvě noci, v sezóně jen alespoň týden. Cena 3500 Kč za noc, mimo sezónu na více než dvě noci sleva.

Možnosti stravování

Plně vybavená kuchyň, hospůdka 300m

Popis okolí

Vesnička Žďár je vesnickou památkovou rezervací, Máchovo jezero 10 km (aquapark, bazény, lodičky atd.), do 5 km hrad Bezděz , hrad Houska a rozhledna Vrátenská hora a  mnoho dalších. Romantický Máchův kraj plný lesů, borovic, pískovcových skal  a výhledů . Ideální pro cykloturisty i pro rodiny s dětmi. Místní kraj vás vezme za srdce, a i týden pobytu bude málo. 

Tipy na výlet po okolí

hrady a zámky: Bezděz, Houska, Kokořín, Starý Berštejn, Jestřebí, Ralsko a další

cykloturistika: jak nejbližší okolí, tak Kokořínsko či oblast Ralska, či kolem Máchova jezera

Koupání: u objektu nebo  Máchovo jezero

Krásné lesy, rokle a skály kterýmkoliv směrem 

rozhledna: Vrátenská hora

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Za kvetoucí měsíčnicí 2024 - Česká …

18.05.2024 - 18.05.2024
start a cíl kino Hvězda

Tradiční turistická a cykloturistická akce vedoucí nádhernou přírodou okolí Kamenického Šenova, Lužickými horami a…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete