Statistika našeho portálu

  • 103 299 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Privat Na kopečku - Žulová

Žulová

Rodinný dům na okraji městečka s krásným výhledem do okolí. K dispozici jsou 2 čtyřlůžkové pokoje, obývací pokoj BVT,možnost 2 přistýlek, vybavená kuchyňmikrovlnka, varná konvice, lednice,plynový sporák,nádobí,sociální zařízeníkoupelna, sprchovací kout,WC. Celoroční provoz dům je vytápěn ÚT na pevná paliva. V letním období je k dispozici velká zahrada s bazémen, krbové ohniště, hřiště, venkovní p…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Krátká 221, Žulová
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Žulová

Fotogalerie k článku

Rodinný dům na okraji městečka s krásným výhledem do okolí. K dispozici jsou 2 čtyřlůžkové pokoje, obývací pokoj BVT,možnost 2 přistýlek, vybavená kuchyňmikrovlnka, varná konvice, lednice,plynový sporák,nádobí,sociální zařízeníkoupelna, sprchovací kout,WC. Celoroční provoz dům je vytápěn ÚT na pevná paliva. V letním období je k dispozici velká zahrada s bazémen, krbové ohniště, hřiště, venkovní posezení i na terase u domku. Do centra 5min. chůze.

Možnosti stravování

Vlastní.

Popis okolí

V létě koupání v zatopených lomech nebo na koupališti vzdáleném asi 8 km, cykloturistika, rybaření. V zimním období lyžování vzálenost asi 12 km, běžky.

Tipy na výlet po okolí

Jeskyně Na pomezí a Na špičáku, lázně Jeseník - bazén, Ranč Oreladrenalinový sport, zámek Jánský vrch-Javorník, Polsko - jezera.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete