Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Privát Olga - Železnice

Železnice

Kapacita privátu Olga je 10 lůžek ve 4 dvoulůžkových pokojích s 2 přistýlkami. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem, rádio, a také vlastní kompletně zařízenou kuchyňkou: lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice. Kromě ubytování je hostům k dispozici internet, venkovní bazén, zahradní gril, pingpongový stůl, elektrické šipky, oblíbené venkovní posezení, parko…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Husova 223, Železnice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Železnice

Fotogalerie k článku

Kapacita privátu Olga je 10 lůžek ve 4 dvoulůžkových pokojích s 2 přistýlkami. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem, rádio, a také vlastní kompletně zařízenou kuchyňkou: lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice. Kromě ubytování je hostům k dispozici internet, venkovní bazén, zahradní gril, pingpongový stůl, elektrické šipky, oblíbené venkovní posezení, parkování v objektu, možnost úschovy kol.

Možnosti stravování

Stravování je možné v blízkých restauracích nebo vlastní příprava pokrmů.

Popis okolí

Penzion privát Olga se nachází v klidné části obce Železnice, na okraji obce s výhledem na lesy a louky a je také ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Objekt se nachází v zahrade rodinneho domku u silnice 1. tr. Jicín -> Lomnice n/Popelkou -> Semily. Na východním okraji Českého ráje. Odtud je možné podnikat cyklistické nebo pěší výlety do okolní přírody. Např.: Prachovské skály (turistika - lezení) cca 5 km, Krkonoše cca 40 km.

Tipy na výlet po okolí

V blízkosti privátu Olga naleznete mnoho zajímavých míst ke shlédnutí včetně památek: hrad Kost, zámek Humprecht, Trosky, zámek Sychrov, zámek Nechanice, hrad Valdštejn, zřícenina hradu Kumburk, lázně Sedmihorky, Hrubá Skála, zřícenina hradu Pařez, Kozákov ( naleziště polodrahokamů), Bozkovské jeskyně. Tyto památky se nachází do 20 km od našeho pensionu. Možnost koupání u Jinolických rybníků ( 2 km).

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete