Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Privát u Jašice - Mosty u Jablunkova

Mosty u Jablunkova

Kvalitní ubytování v apartmánu v rodinném domě zvláštní vchod necelých 300m od skiareálu. Nabízíme 4 pevná lůžka s možností 2 přistýlek. V apartmánu je ložnice, obývací pokoj, kompletně vybavená kuchyně, zvlášť WC a koupelna se sprchovacím koutem a rohovou vanou. Jsou k dispozici prostory pro uložení lyží a kol. Na zahradě je k dispozicí posezení s grilem. Parkováni je přímo před vchodem. Ubytová…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Mosty u Jablunkova 53, Mosty u Jablunkova
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Mosty u Jablunkova

Fotogalerie k článku

Kvalitní ubytování v apartmánu v rodinném domě zvláštní vchod necelých 300m od skiareálu. Nabízíme 4 pevná lůžka s možností 2 přistýlek. V apartmánu je ložnice, obývací pokoj, kompletně vybavená kuchyně, zvlášť WC a koupelna se sprchovacím koutem a rohovou vanou. Jsou k dispozici prostory pro uložení lyží a kol. Na zahradě je k dispozicí posezení s grilem. Parkováni je přímo před vchodem. Ubytování je dobře přístupné autem, vlakem i autobusem.

Možnosti stravování

Vlastní - v kompletně vybavené kuchyní. Do 1km je 5 restautací a 3 obchody.

Popis okolí

Apartmán, vhodný pro aktivní rodinnou dovolenou se nachází necelých 300m od Skiareálu Mosty u Jablunkova. Zde je v létě k dispozicí celá řada atrakcí bobová dráha, bungee trampolíny,lanové centrum, sjezd na koloběžkách, lezecké stěny atd.. V zimě jsou k dispozicí 3 umělé zasněžované sjezdovky se čtyřmi vleky, snowboard park a to vše s možností nočního lyžování. K dispozicí jsou upravené běžecké stopy. Součástí skiareálu je i osvětlený běžecký okruh.

Tipy na výlet po okolí

Mosty u Jablunkova jsou vhodným místem pro klidnou dovolenou. Okolní Beskydy nabízejí množství značených turistických a cykloturistických tras. Díky své poloze jsou místem pro výlety na Slovensko Bešeňova, Rača atd. a do Polska Wisla, Wieliczka,Krakow atd.. Okolí je v létě a na podzim vyhledávaným místem pro sběr hub.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete