Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pytloun Hotel Liberec

Liberec

Pytloun Hotel*** Liberec v klidné části města se stylovou restaurací nabízí 2-4 lůžkové pokoje, 1-3 pokojové apartmány a nadstandardní pokoj s hydromasážní rohovou vanou a postelí s nebesy. Všechny pokoje hotelu jsou nekuřácké kuřákům je k dispozici venkovní terasa a odvětrávaná zadní část restaurace s bezdrátovým přístupem na internet WiFi 15 Mb/s zdarma, LCD/SAT TV a sociálním zařízením. Hotelo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hodkovická 206/39, Liberec
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Liberec
Obec
Liberec

Fotogalerie k článku

Pytloun Hotel*** Liberec v klidné části města se stylovou restaurací nabízí 2-4 lůžkové pokoje, 1-3 pokojové apartmány a nadstandardní pokoj s hydromasážní rohovou vanou a postelí s nebesy. Všechny pokoje hotelu jsou nekuřácké kuřákům je k dispozici venkovní terasa a odvětrávaná zadní část restaurace s bezdrátovým přístupem na internet WiFi 15 Mb/s zdarma, LCD/SAT TV a sociálním zařízením. Hotelovým hostům je k dispozici počítač připojený k internetu a volně přístupná plně vybavená kuchyně s automatickou pračkou a žehličkou v každém patře. Hygienické potřeby a denně káva a čaj zdarma jsou součástí standardu každého pokoje. Hotelové parkoviště stranou od komunikace je střeženo kamerovým systémem bez poplatku. V letních měsících je otevřena venkovní terasa s dětským koutkem, k dispozici je také zahrada s lavičkami pod korunami stromů. Recepce hotelu je otevřena 24 hodin denně s možností nákupu drobného doplňkového zboží, personál hovoří anglickým a německým jazykem.V Pytloun Travel Hotelu jsme pro Vás otevřeli wellness centrum Luxury Island Spa s vířívkou, finskou saunou, tropickou saunou a bazénem se slanou vodou. Pro hosty Pytloun Design Hotelu je 55 min zcela ZDARMA. Relaxujte kvalitně s Luxury Island Spa.

Možnosti stravování

Originální Restaurace Pytloun je ideálním místem, kde ochutnáte nejen tradiční česká jídla, ale vyberete si i z velkého množství specialit zahraniční kuchyně.Pro hotelé hosty jsou připraveny teplé snídaně formou švédského stolu 149,- Kč, polopenze výběr z poledního menu restaurace za 268,- Kč a plná penze výběr ze tří jídel, dezert a nápoj za 367,- Kč.

Popis okolí

Pytloun Hotel Liberec se nachází v klidné části Liberce vzdálené 5 minut autem od centra, 1 km od nákupního centra Nisa a 2 km od centra Babylon. Dobrá dostupnost městskou hromadnou dopravou, vlakem, hotel se nachází 800 m od sjezdu z dálnice ze směru Praha i Děčín.

Tipy na výlet po okolí

Liberec láká turisty nejen za sportem, ale i za zábavou. K největším turistickým atraktivitám patří Ještěd, zábavní centrum Babylon, zoologická a botanická zahrada, Severočeské muzeum a plavecký bazén. Hotel Pytloun Liberec je svou polohou vhodný pro lyžaře, cyklisty a pro rodiny s dětmi.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

S rodinou do Vesce 2024 - Liberec

19.05.2024 - 19.05.2024
Sportovní areál Vesec

Den plný zábavy, hudby a atrakcí pro děti, jejich rodiče a prarodiče. Program pro rodiny s nejmenšími dětmi, pro…

Hypnotizér v Liberci | květen 2024

20.05.2024 - 20.05.2024
Nad Školou 1675, 463 11…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Jóga víkend v Hrádku nad Nisou blíz…

24.05.2024 - 26.05.2024
U koupaliště 155

Náplň dle přání přihlášených, např. oční jóga, ukázka Hormonální jógy, cviky pro zdravá záda, pánevní dno, protažení…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete