Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pytloun Penzion Zelený Háj - Liberec

Liberec

Pytloun Penzion*** Zelený Háj nabízí moderně a vkusně zařízené pokoje jak se společným zázemím (v přízemí objektu), tak nově i pokoje a apartmány s vlastním zázemím v horních 3 patrech penzionu se samostatným vstupem. Každý pokoj je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a komfort. Navíc Vám garantujeme nejnižší cenu v poměru ke kvalitě ubytování ve městě. Rezervace a ubytování hostů zajiš…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Pytloun Penzion*** Zelený Háj nabízí moderně a vkusně zařízené pokoje jak se společným zázemím (v přízemí objektu), tak nově i pokoje a apartmány s vlastním zázemím v horních 3 patrech penzionu se samostatným vstupem. Každý pokoj je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a komfort. Navíc Vám garantujeme nejnižší cenu v poměru ke kvalitě ubytování ve městě. Rezervace a ubytování hostů zajišťuje recepce Hotelu Pytloun Liberec, kde obdržíte klíče od pokoje a mapku s vyznačenou cestou k penzionu. Vzdálenost penzionu od Pytloun Hotelu*** Liberec je cca 500 m.

Možnosti stravování

Kuchyňka k dispozici. Stravování lze zajistit na nedalekém Pytlou Hotelu*** Liberec

Popis okolí

V blízkosti penzionu se nachází zábavní centrum Babylon Liberec s aquaparkem, wellness centrem, lunaparkem či IQ parkem. Další turisticky populární destinací je pak ZOO Liberec, kterou ocení především rodiny s dětmi. Na naší recepci Hotelu Pytloun Liberec si hosté mohou zakoupit zvýhodněné vstupenky do aquaparku, wellness centra a vstupenky do ZOO Liberec.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete