Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pytloun Travel Hotel

Liberec

Pytloun Travel Hotel*** Liberec dříve Pytloun Penzion*** Janův Důl se nachází v klidné části Liberce a svou polohou je vhodný jak pro firemní klientelu, tak pro turisty a lyžaře - vzdálenost od Skiareálu Ještěd je pouze 3 km. Penzion nabízí 2-4 lůžkové pokoje a 1-3 pokojové apartmány s bezdrátovým přístupem na internet WiFi 15Mb/s zdarma, televizorem, vlastním sociálním zařízením, koupelnou, ledn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Volgogradská 70, Liberec
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Liberec
Obec
Liberec

Fotogalerie k článku

Pytloun Travel Hotel*** Liberec dříve Pytloun Penzion*** Janův Důl se nachází v klidné části Liberce a svou polohou je vhodný jak pro firemní klientelu, tak pro turisty a lyžaře - vzdálenost od Skiareálu Ještěd je pouze 3 km. Penzion nabízí 2-4 lůžkové pokoje a 1-3 pokojové apartmány s bezdrátovým přístupem na internet WiFi 15Mb/s zdarma, televizorem, vlastním sociálním zařízením, koupelnou, lednicí, rychlovarnou konvicí a základním nádobím. Kompletně vybavená kuchyň je součástí všech apartmánů, hosté také mají k dispozici volně přístupnou prádelnu s automatickou pračkou a kuchyň s mikrovlnnou troubou, horkovzdušnou troubou s možností grilování a nádobím ve třetím patře. Samozřejmostí je bezplatné parkování před penzionem a čaj a káva v pokoji denně zdarma. Rezervace a ubytování hostů zajišťuje recepce Hotelu Pytloun Liberec, kde zákazník obdrží klíče od pokoje a mapku s vyznačenou cestou k hotelu. Vzdálenost od Hotelu Pytloun Liberec je cca 1,5 km. V Pytloun Travel Hotelu jsme pro Vás otevřeli wellness centrum Luxury Island Spa s vířívkou, finskou saunou, tropickou saunou a bazénem se slanou vodou. Relaxujte kvalitně s Luxury Island Spa.

Možnosti stravování

Ve třetím patře je k dispozici volně přístupná kompletně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, horkovzdušnou troubou s možností grilování a automatickou pračkou. Snídaně formou švédských stolů 149 Kč/os, večeře formou "nandej si co sníš!" 129,- Kč/os, polopenze 249 Kč/os

Popis okolí

Nově otevřený Pytloun Travel Hotel***Liberec dříve Pytloun Penzion*** Janův Důl Liberec se nachází v klidné části města v ulici s původní roubenou zástavbou ze 17. století, 5 minut chůze od zastávky MHD. Svou polohou je vhodný jak pro firemní klientelu, tak pro turisty a lyžaře - vzdálenost od Skiareálu Ještěd je pouze 3 km.

Tipy na výlet po okolí

Liberec láká turisty nejen za sportem, ale i za zábavou. K největším turistickým atraktivitám patří Ještěd, zábavní centrum Babylon, zoologická a botanická zahrada, severočeské muzeum a plavecký bazén.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

S rodinou do Vesce 2024 - Liberec

19.05.2024 - 19.05.2024
Sportovní areál Vesec

Den plný zábavy, hudby a atrakcí pro děti, jejich rodiče a prarodiče. Program pro rodiny s nejmenšími dětmi, pro…

Hypnotizér v Liberci | květen 2024

20.05.2024 - 20.05.2024
Nad Školou 1675, 463 11…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Jóga víkend v Hrádku nad Nisou blíz…

24.05.2024 - 26.05.2024
U koupaliště 155

Náplň dle přání přihlášených, např. oční jóga, ukázka Hormonální jógy, cviky pro zdravá záda, pánevní dno, protažení…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete