Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

R-Penzion - Český Krumlov

Český Krumlov

K ubytování Vám nabízíme 1 apartmá , 1 třílůžkový a 4 dvoulůžkové pokoje. Apartmá i pokoje jsou vybaveny telefonem, TV se satelitem a mají vlastní sociální zařízení a WC. Posedět můžete v zimní zahradě, nebo u venkovního bazénu v areálu penzionu. K dispozici jsou též 3 horská jízdní kola. Váš automobil můžete zaparkovat v jedné ze dvou garáží, nebo na parkovišti, které patří k penzionu. Též je mo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Středová 489, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

K ubytování Vám nabízíme 1 apartmá , 1 třílůžkový a 4 dvoulůžkové pokoje. Apartmá i pokoje jsou vybaveny telefonem, TV se satelitem a mají vlastní sociální zařízení a WC. Posedět můžete v zimní zahradě, nebo u venkovního bazénu v areálu penzionu. K dispozici jsou též 3 horská jízdní kola. Váš automobil můžete zaparkovat v jedné ze dvou garáží, nebo na parkovišti, které patří k penzionu. Též je možno zapůjčení kánoe nobo raftu pro 4 - 6 osob. V pokojích je k dispozici síťové připojení k internetu nebo v jídelně bezplatný přístup k internetu.

Popis okolí

Penzion se nachází v klidné vilové čtvrti v části Českého Krumlova nazývané Horní Brána. Z oken penzionu je překrásný výhled na historickou část města. Střed města Českého Krumlova s náměstím je vzdálen přibližně 10 minut chůze. Trasu, po které se do centra dostanete, si můžete prohlédnout na mapě.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete