Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ranch Svobodná země VOGELSANG - Kašperské Hory

Kašperské Hory

Ranch S.Z. Vogelsang je provozován jako rodinná farma ve westernovém stylu, zaměřená zejména na poskytování ubytovacích služeb a chov koní, spojený s jejich následným využíváním pro agroturistické vyjížďky v okolí. Doplňkovým programem je zemědělská činnost - chov koní, bizona amerického, , kozy a další zajímavá zvířata. K ubytování slouží v letní sezóně dvě plně vybavené chatky s kuchyňkou, WC, …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Podlesí 3, Kašperské Hory
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Kašperské Hory

Fotogalerie k článku

Ranch S.Z. Vogelsang je provozován jako rodinná farma ve westernovém stylu, zaměřená zejména na poskytování ubytovacích služeb a chov koní, spojený s jejich následným využíváním pro agroturistické vyjížďky v okolí. Doplňkovým programem je zemědělská činnost - chov koní, bizona amerického, , kozy a další zajímavá zvířata. K ubytování slouží v letní sezóně dvě plně vybavené chatky s kuchyňkou, WC, sprchou, sporákem, ledničkou, lůžkovinami a venkovní verandou.Celoročně se lze ubytovat také ve stylově zařízené budově, kde je možné využít pokoje po 2 a 4 lůžkách s vlastní koupelnou, ledničkou a s lůžkovinami, kuchyně je společná. Dále lze využít dvě dvoupokojová vybavená apartmá včetně kuchyňky. Pro volný čas zde slouží stylová společenská místnost s barem, kde si můžete objednat večerní občerstvení, nebo využít také hernu se šipkami a kulečníkem,keramickou dílnu,půjčovnu kol,koupání či hřiště se sítí.

Možnosti stravování

Vybavené kuchyňky.

Popis okolí

Ranch Svobodná země VOGELSANG se nachází cca 5 km jižně od Kašperských Hor, v atraktivním prostředí Národního parku Šumava. Pod názvem Vogelsang znali toto místo lidé již od středověku a jeho minulost je spjata zejména s výrobou šumavského skla.

Tipy na výlet po okolí

Lyžařský areál Zadov - Churáňov, hrad Kašperk, muzeum motockylů, muzeum Šumavy, Obří hrad...

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete