Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rekondiční zařízení Svatý Kámen - Dolní Dvořiště

Dolní Dvořiště

Oblastní spolek Českého červeného kříže Prahy 7 nabízí volnou kapacitu 90 míst v Humanitárním a rekondičním zařízení Svatý Kámen v malebném prostředí Jižních Čech na rozhraní Šumavy a Novohradských hor 5 km od Dolního Dvořiště. Objekt, který byl rekonstruován z bývalé roty pohraniční stráže, je vhodný pro školy v přírodě, ozdravné pobyty, pobyty dětských a mládežnických organizací, odp…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Oblastní spolek Českého červeného kříže Prahy 7 nabízí volnou kapacitu 90 míst v Humanitárním a rekondičním zařízení Svatý Kámen v malebném prostředí Jižních Čech na rozhraní Šumavy a Novohradských hor 5 km od Dolního Dvořiště. Objekt, který byl rekonstruován z bývalé roty pohraniční stráže, je vhodný pro školy v přírodě, ozdravné pobyty, pobyty dětských a mládežnických organizací, odpočinkové a relaxační pobyty pro seniory, studijní a sportovní soustředění, lyžařské zájezdy, pro prázdninové aktivity i pro rodinnou rekreaci..

Možnosti stravování

3x denně včetně pitného režimu (5x denně pro školy v přírodě a dětské kolektivy). Prostorná jídelna s výbornou kuchyní

Popis okolí

Rekreační areál je obklopen lesy a je oplocen. V rozsáhlém areálu jsou k dispozici hřiště i ohniště. V areálu je možné parkovat osobní auta i autobus. Pro výlety do Rakouska se objekt přímo nabízí díky své výhodné poloze v blízkosti hraničního přechodu Dolní Dvořiště. Okolí nabízí ideální podmínky pro cykloturistiku (kola lze uskladnit přímo v objektu). Osada Svatý Kámen leží východně od obce Dolní Dvořiště. Svatý Kámen je významné poutní místo, které bylo založeno klariskami z Českého Krumlova. V současné době je zde opravený kostel a kaple s pramenem.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete