Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rekreační a sportovní středisko Termit 25 - Doksy

Doksy

Ubytovací kapacita je 200 lůžek, z toho 100 lůžek je rozděleno po chatkách a dalších 100 je v ubytovně. Chatky jsou vybaveny čtyřmi lůžky, šatní skříní, komodou, stolem, židlemi, nočními stolky, poličkou, košem a úklidovými pomůckami. Pokoje na ubytovně jsou dvou až pěti lůžkové, jeden pokoj je devíti lůžkový a apartmán se sedmi lůžky. Pokoje v ubytovně jsou vybaveny lůžky, šatní skříní, komodou…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bezdězská 260, Doksy
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Česká Lípa
Obec
Doksy

Fotogalerie k článku

Ubytovací kapacita je 200 lůžek, z toho 100 lůžek je rozděleno po chatkách a dalších 100 je v ubytovně. Chatky jsou vybaveny čtyřmi lůžky, šatní skříní, komodou, stolem, židlemi, nočními stolky, poličkou, košem a úklidovými pomůckami. Pokoje na ubytovně jsou dvou až pěti lůžkové, jeden pokoj je devíti lůžkový a apartmán se sedmi lůžky. Pokoje v ubytovně jsou vybaveny lůžky, šatní skříní, komodou, židlemi, poličkou a zrcadlem. Společné sociální zařízení na každém patře.

Možnosti stravování

Restaurace se nachází cca 30 m od ubytovny:je otevřena denně - cena plné penze je 185,-Kč/osoba/den. - cena polopenze je 135,-Kč/osoba/den. - cena snídaně je 60,-Kč/osoba/den.

Popis okolí

Ubytovna se nachází na kraji města v tichém a klidném prostředí kraje Karla Hynka Máchy.Okolní příroda poskytuje širokou možnost sportování. V bezprostřední blízkosti ubytovny lze využívat tři hřiště na volejbal a jiné hry.

Tipy na výlet po okolí

Výlety: Máchovo jezero, hrad Bezděz nebo zámek v Zákupech. Lze uskutečnit řadu výletů po značených trasách. V letním období je možné další ubytování ve čtyřlůžkových chatkách.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete