Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rekreační zařízení Dobrá Voda - Záblatí

Záblatí

Jedná se o zařízení s dlouholetou tradicí, které je plně přizpůsobeno k využití jak pro skupinovou, tak individuální rekreaci, pořádání škol v přírodě, kurzů, seminářů, dětských táborů, lyžařských výcviků a prázdninových pobytů. Kapacita ubytování je 117 lůžek umístěných ve dvou patrech. Každé podlaží je vybaveno sprchami a WC. K dispozici jsou 3 učebny,3 šatny, jídelna, knihovna, pianino, hřišt…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Záblatí 97, Záblatí
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Záblatí

Fotogalerie k článku

Jedná se o zařízení s dlouholetou tradicí, které je plně přizpůsobeno k využití jak pro skupinovou, tak individuální rekreaci, pořádání škol v přírodě, kurzů, seminářů, dětských táborů, lyžařských výcviků a prázdninových pobytů. Kapacita ubytování je 117 lůžek umístěných ve dvou patrech. Každé podlaží je vybaveno sprchami a WC. K dispozici jsou 3 učebny,3 šatny, jídelna, knihovna, pianino, hřiště s umělým povrchem, stolní tenis. V letních měsících je k dispozici vlastní louka vhodná na táborové ohně a eventuelní stanování. Letní koupání je možné v Křišťanovickémrybníku vzdáleném cca 2 km. Při nepřízni počasí lze dětem nabídnoutke shlédnutí množství pohádek a filmů na DVD, zapůjčení sportovníhonáčiní,stolní a společenské hry. Okolí vybízí k podniknutí výletů a návště-vě nepřeberného množství kulturních a historických památek.

Možnosti stravování

Vlastní kuchyň, velká jídelna má kapacitu 75 míst a možnost variabilního uspořádání stolů. Snídaně, plná penze, polopenze nebo dle přání hostů. Ubytovaným je k dispozici bar s možností příjemného posezení.

Popis okolí

Rekreační zařízení Dobrá Voda se nachází na samém okraji Národního parku Šumava, 10 km od okresního města Prachatice u obce Záblatí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete