Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Relax hotel Albatros - Prachatice

Prachatice

Relax hotel Albatros najdete v klidné části města Prachatice, které leží v jihozápadní části České republiky, nedaleko Českého Krumlova, Českých Budějovic, Strakonic a hraničních přechodů do Rakouska a Německa. Hotel poskytuje komfort nejen pro turistické pobyty, školení, prezentace firem, konference, ale i pro ty, kteří přijíždějí do města s bohatou historií a společenským životem za obchodem a …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vodňanská 1277, Prachatice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Prachatice

Fotogalerie k článku

Relax hotel Albatros najdete v klidné části města Prachatice, které leží v jihozápadní části České republiky, nedaleko Českého Krumlova, Českých Budějovic, Strakonic a hraničních přechodů do Rakouska a Německa. Hotel poskytuje komfort nejen pro turistické pobyty, školení, prezentace firem, konference, ale i pro ty, kteří přijíždějí do města s bohatou historií a společenským životem za obchodem a návštěvou přátel. Mezi hlavní přednosti našeho hotelu patří bezpochyby klidné a útulné prostředí.

Možnosti stravování

Restaurace je vyhlášená řeckou, mexickou a italskou kuchyní. Najdete zde letní venkovní terasu s kapacitou 40 míst, ze které je krásný výhled do okolí. Zimní zahradu se 30 místy a restauraci s kapacitou 60 míst. Pro děti je připraven dětský koutek tee pee a venkovní hřiště.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete