Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Restaurace a Penzion u Kašpárků - Žďár

Žďár

Ubytování ve dvou a třílůžkových nekuřáckých pokojích - celkem 4 pokoje a jeden apartmán, které jsou k dispozici po celý rok. Vhodné pro rodiny s dětmi. Vybavení pokojů - sprchový kout, WC - TV - sat. - lednice - WI-FI. Pokoje jsou situovány na sever což zajišuje příjemné klima v letních měsících. Parkování je zajištěno uvnitř objektu. V letních měsících nabízíme hostům našeho penzionu venkovní p…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Žďár 14, Žďár
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Žďár

Fotogalerie k článku

Ubytování ve dvou a třílůžkových nekuřáckých pokojích - celkem 4 pokoje a jeden apartmán, které jsou k dispozici po celý rok. Vhodné pro rodiny s dětmi. Vybavení pokojů - sprchový kout, WC - TV - sat. - lednice - WI-FI. Pokoje jsou situovány na sever což zajišuje příjemné klima v letních měsících. Parkování je zajištěno uvnitř objektu. V letních měsících nabízíme hostům našeho penzionu venkovní posezení uvnitř areálu.

Zároveň vám nabízíme tyto aktivity: - grilování - bazén - volejbal nebo jiné míčové hry - stolní tenis - stolní fotbal - kulečník - šipky.

Možnosti stravování

V objektu možnost snídaní, polopenze i plné penze. Stravování v restauraci.

Popis okolí

Skalní města, Drábské světničky, značené turistické a cyklistické trasy. Mnoho hradů a zámků hrady Kost, Trosky, Valdštejn, zámky Mnichovo Hradiště, Sychrov, Hrubý Rohozec, Humprecht. Rybaření, houbaření, koupání Branžež - Komárovský rybník, Písečák. V zimním období možnost lyžování - Kozákov, Turnov, Ještěd.

Tipy na výlet po okolí

Hrady, zámky do 15km od naší restaurace s penzionem.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Mladé Boleslavi | list…

20.11.2024 - 20.11.2024
Dukelská 1093 293 01,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete