Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rezidence Kejžlice - Kejžlice

Kejžlice

Rezidence Kejžlice je rodinné sídlo na malebné Vysočině, v blízkosti Humpolce a Světlé nad Sázavou, které poskytuje veškeré zázemí pro krásné chvíle vás i vašich dětí.Nabízíme ubytování formou penzionu ve 2 lůžkových a 3 lůžkových pokojích nebo v rodinném apartmá. Toalety a další zázemí je v těsné blízkosti pokojů. Pro hosty s miminky máme k dispozici 4 dětské postýlky a přebalovací pult kombinov…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
K Lipnice 19, Kejžlice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Pelhřimov
Obec
Kejžlice

Fotogalerie k článku

Rezidence Kejžlice je rodinné sídlo na malebné Vysočině, v blízkosti Humpolce a Světlé nad Sázavou, které poskytuje veškeré zázemí pro krásné chvíle vás i vašich dětí.

Nabízíme ubytování formou penzionu ve 2 lůžkových a 3 lůžkových pokojích nebo v rodinném apartmá. Toalety a další zázemí je v těsné blízkosti pokojů. Pro hosty s miminky máme k dispozici 4 dětské postýlky a přebalovací pult kombinovaný s vaničkou na koupání.

K dispozici je krytý, solárními panely vyhřívaný, venkovní bazén, sauna, posilovna a samostatná vytápěná herna. Stůl na stolní tenis, šipky, společenská místnost s krbem a společným posezením pro společené chvíle u deskových her. V létě je možné grilovat u venkovního krbu s příjemným posezením.

  • Dále je k pronájmu ucelená část domu - rodinný apartmán, který disponuje vlastním sociálním zařízením a čítá 2 ložnice a předpokoj s TV, DVD přehrávačem, satelitem, přípojkou na internet a ledničkou.

Možnosti stravování

Na přání zajistíme stravování formou plné penze či polopenze, příp. pouze snídani. Snídaně jsou k dispozici v prostorách penzionu, obědy a večeře v restauračním zařízení vzdáleném cca 150m. K přípravě vlastních jídel je k dispozici plně vybavená kuchyň.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Pobytový rybářský tábor u rybníka B…

17.08.2024 - 24.08.2024
LDT Žirovnice okr.…

Hledáte pro své děti zajímavý program na léto?

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete