Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Romantický statek se špejcharem - Košťálov

Košťálov

Nádherná romantická poloroubená chalupa z roku 1812 zrekonstruovaná v původním stylu, s kamenným krbem, funkční původní pecí, nádhernými klenutými stropy a špejcharem z 18. století. Díky své poloze na úpatí Krkonoš je chalupa ideální výchozí bod pro návštěvy Krkonoš a Českého Ráje. Chalupa se nachází v soukromí na stráni uprostřed louky v malebné obci Kundratice, okr. Semily, je z jedné poloviny …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kundratice 48, Košťálov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Košťálov

Fotogalerie k článku

Nádherná romantická poloroubená chalupa z roku 1812 zrekonstruovaná v původním stylu, s kamenným krbem, funkční původní pecí, nádhernými klenutými stropy a špejcharem z 18. století. Díky své poloze na úpatí Krkonoš je chalupa ideální výchozí bod pro návštěvy Krkonoš a Českého Ráje. Chalupa se nachází v soukromí na stráni uprostřed louky v malebné obci Kundratice, okr. Semily, je z jedné poloviny roubená a z druhé kamenná. Špejchar jež je součástí objektu je nejstarším špejcharem v regionu 1790 - jedná se o národní kulturní památku. Chalupa je částečně zařízena původním historickým nábytkem z počátku 20. století a novou kuchyňskou linkou. Chalupa je vybavena ústředním topením na elektrokotel noční proud a bojlerem na teplou vodu. Dispozice chalupy jsou 4+1 - nádherná prostorná společenská místnost s kamenným krbem a klenutým stropem, 2 ložnice po 4 a 2 postelích z čehož 2 postele jsou původní, kuchyň s původní pecí a zrekonstruovanou kuchyňskou linkou, prostorná chodba s pingpongovým stolem a koupelna s vanou. K dispozici je rovněž venkovní gril a zahradní nábytek, ideální pro letní odpočinkové posezení a grilovačku na uzavřeném dvoře. Parkování pro 2 auta je možné na uzavřeném dvoře. Uvedené ceny NEzahrnují spotřebu el. energie a vody. Cena je za objekt/týden. LAST MINUTE - 5990,- Kč/objekt/týden (platí pro nadcházející 2 týdny). Běžná cena 8490,- Kč.

Možnosti stravování

Objekt je vybaven zrekonstruovanou kuchyňkou, možnost vlastního vaření. Restaurace Košťálov 4km, Jilemnice 8km.

Popis okolí

Objekt se nachází na úpatí Krkonoš - turistika, cyklistika možná přímo v místě. Obecní tenisový kurt cca 200 m. Koupaliště v Košťálově, cca 4 km. Golf v Košťálově, cca 4 km. Lyžařský vlek přímo v místě, cca 200 m od chalupy, půldenní permanentka 50 Kč. Lyžařské areály – Jilemnice 8 km, Skiareál Benecko 15 km, Poniklá 15 km, Vrchlabí 18 km, Špindlerův Mlýn 30 km. Půjčovna lyží a lyžařská škola Jilemnice 8 km. Vnitřní bazén, sauna, bowling, posilovna - Jilemnice 8 km. Půjčovna kol Vrchlabí 18 km. Český ráj leží ve vzdálenosti 25 km.

Tipy na výlet po okolí

Krkonošské muzeum Jilemnice, Zvědavá ulička v Jilemnici, Sportovní centrum Jilemnice, Zámek Jilemnice vše 8 km, Muzeum a zámek Lomnice nad Popelkou 7 km, Muzeum Semily 7 km, Benecko 15 km, Vrchlabí 18 km, Špindlerův Mlýn 30 km, Český Ráj 25 km, Trosky 25 km, Turnov 25 km, Jičín 23 km, Železný Brod 20 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Sváteční auto moto farmářské a bleš…

28.10.2024 - 28.10.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete