Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Roubenka Jílové u Držkova v podkrkonoší - Jílové u Držkova

Jílové u Držkova

Nová ROUBENKA k pronájmu leží na rozmezí Krkonoš a Jizerek. Je plně vybavená a splňuje tak nejvyšší nároky na pohodlné bydlení uprostřed přírody. V přízemí je hlavní obývací místnost s kachlovými kamny a jídelním stolem pro 10 osob, druhá místnost je plně vybavená kuchyň, dále koupelna s vanou, s WC a pračkou, předsíň a komora. V patře jsou 3 ložnice a druhá koupelna s WC a sprchovým koutem. Kapa…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jílové u Držkova 135, Jílové u Držkova
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Jílové u Držkova

Fotogalerie k článku

Nová ROUBENKA k pronájmu leží na rozmezí Krkonoš a Jizerek. Je plně vybavená a splňuje tak nejvyšší nároky na pohodlné bydlení uprostřed přírody. V přízemí je hlavní obývací místnost s kachlovými kamny a jídelním stolem pro 10 osob, druhá místnost je plně vybavená kuchyň, dále koupelna s vanou, s WC a pračkou, předsíň a komora. V patře jsou 3 ložnice a druhá koupelna s WC a sprchovým koutem. Kapacita roubenky je 8 + 2 osoby na přistýlce. Pozemek 1900 m2 s výhledem na hřebeny Krkonoš poskytuje soukromí. Parkování je na vlastním pozemku pro 3 vozy pod uzamčením. Ložnice a pokoje: Tři ložnice v patře roubenky. Dvě dvoulůžkové, jedna čtyřlůžková. Vytápění: Kachlová kamna v přízemí chalupy vytopí celý objekt. V každém pokoji roubenky jsou i elektrické olejové radiátory. V koupelně je podlahové topení a topné žebříky. Roubenka je nová a dokonale zateplená, spotřeba energie je tedy i v zimě minimální. Vybavení chalupy: LCD TV, digitální satelit, DVD přehrávač, radio/CD přehrávač, velká kachlová kamna s prosklenými dvířky, masivní nábytek, kuchyň je plně vybavená: sporák - sklokeramická deska, trouba, lednice s odděleným mrazákem, nádobí. Zahradní dřevěný nábytek, ohniště, gril.

Možnosti stravování

V místní restauraci, nebo v dalších restaurací v okolí.

Popis okolí

Roubenka je mistrovským dílem místních řemeslníků, je citlivě zasazená v mírném svahu s impozantním výhledem na Krkonoše. Z roubenky jsou na dosah jak Jizerské hory, tak Krkonoše a v létě oblíbený Český Ráj. Asi 200 metrů od roubenky je zatopený břidlicový lom s průzračnou vodou ke koupání, v nejbližším okolí je několik dalších zatopených lomů, kde spatříte i raky. V okolí roubenky jsou lesy plné vysoké zvěře, hub a lesních plodů. Z Jílového je nadosah Český Ráj, jehož perlou je Malá Skála 14km a také město Železný Brod 8km. Více na www.roubenka-jilove.cz. Lyžování - nejbližším místem je Zásada 4km, Plavy 6km, Držkov 3km. Další velká střediska jsou Tanvaldský Špičák 11km, Vysoké nad Jizerou 8km, Paseky nad Jizerou 10km, Rokytnice nad Jizerou 20km a Harrachov 24km. Přímo v obci se nachází hospoda, obchod, hřiště a kurt. V širším okolí je spousta tras vhodných k cykloturistice i pěším tůrám, nedaleko jsou celoročně přístupné Bozkovské dolomitové jeskyně. V údolí pod obcí 3km protéká pstruhová říčka Kamenice, na které se mimo rybaření jezdí i závody kajaků a podél ní vede Palackého stezka až do Tanvaldu .

Tipy na výlet po okolí

Z roubenky je nadosah nespočet výletních míst v Jizerkách a v Krkonoších i v Českém Ráji. Doporučujeme navštívit prameny řeky Jizery s naučnou stezkou s rašeliništěmi, překrásnými výhledy a scenériemi a útulnými horskými hospůdkami a známým Hnojovým domem. Prameny jsou vzdálené od roubenky asi 15 minut jízdy autem.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete