Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Roubenka u Huvarů - Tachov

Tachov

Roubenka U Huvarů leží v jihovýchodní části Českolipska, jen 3 km od města Doksy a Máchova jezera. Objekt je kulturní památka z roku 1785, která byla kompletně zrekonstruována.Nabízíme 4 dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky. Součástí apartmánu je TV se satelitním příjmem a Wifi připojením k internetu, samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC. Dále hosté mohou využít společnou kuchyň s l…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Tachov 38, Tachov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Česká Lípa
Obec
Tachov

Fotogalerie k článku

Roubenka U Huvarů leží v jihovýchodní části Českolipska, jen 3 km od města Doksy a Máchova jezera. Objekt je kulturní památka z roku 1785, která byla kompletně zrekonstruována.

Nabízíme 4 dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky. Součástí apartmánu je TV se satelitním příjmem a Wifi připojením k internetu, samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC. Dále hosté mohou využít společnou kuchyň s lednicí, sporákem, troubou a kompletním nádobím. Společenská místnost s velkou LCD televizí slouží jako jídelna i místo k odpočinku. Do apartmánů se vstupuje samostatným uzamykatelným vchodem. Před domem mají hosté kromě parkoviště k dispozici i útulnou zahrádku s posezením u ohniště.

Možnosti stravování

Možnost vlatního vaření, snídaně.

Popis okolí

Máchův kraj a okolí jsou skvělým místem pro koupání, pěší turistiku, cykloturistiku, rybaření, sport, ale i pro odpočinek. Je zde mnoho možností pro milovníky historie i přírody.

Tipy na výlet po okolí

Máchovo jezero, přírodní koupaliště Nedamov, aquapark Česká Lípa, ZOO Liberec, hrad Bezděz, Houska, Sloup, Kokořín, zámek Zákupy, zřícenina Starý Bernštejn, Vrátenská Hora, Pokličky, cyklostesky, turistika, jízda na koních, rybolov, tenis, paintball,

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete