Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Schlosshotel Barta Sanatorium - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

29 pokojů, každý má vlastní koupelnu / sprchu nebo vanu, WC, barevnou TV 12 programů,minibar,telefon s přímou volbou,Safe, balkon. V hotelu je výtah, restaurace 80 míst, bar 10 míst, sluneční kamenná terasa STEINGARTEN PARADIES 40 míst , vyhlídková věž, parking zdarma pro 30 vozidel,či 2 autobusy a uzavřené placené parkoviště pro osobní vozidla. Česká a internacionální kuchyně, výlety po zajímavo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Klimentov /132, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

29 pokojů, každý má vlastní koupelnu / sprchu nebo vanu, WC, barevnou TV 12 programů,minibar,telefon s přímou volbou,Safe, balkon. V hotelu je výtah, restaurace 80 míst, bar 10 míst, sluneční kamenná terasa STEINGARTEN PARADIES 40 míst , vyhlídková věž, parking zdarma pro 30 vozidel,či 2 autobusy a uzavřené placené parkoviště pro osobní vozidla. Česká a internacionální kuchyně, výlety po zajímavostech okolí, Karlovy Vary, Františkovy Lázně, Plzeň, Klášter Teplá, Praha, přírodní reservace Kladské rašeliny, hrad Bečov, hrad Loket, klášter Kladruby, zámek Kynžvart. Zajistíme s cestovní kanceláří výlety pro naše klienty již v počtu od 6 osob dle naší široké nabídky za pevně danou cenu včetně průvodce a již zaplacených vstupů. Výhodou pro naše hosty jsou všechny procedury včetně pitné kůry / pramenů Rudolfova a Lesního přímo v hotelu. Nabízíme Kurpakety v délce od 1 do 3 týdnů, župany na dobu léčení v ceně pobytu.Lázeňskou taxu zaplatí za Vás hotel.

Tipy na výlet po okolí

výlety po zajímavostech okolí, Karlovy Vary, Františkovy Lázně, Plzeň, Klášter Teplá, Praha, přírodní reservace Kladské rašeliny, hrad Bečov, hrad Loket, klášter Kladruby, zámek Kynžvart. Zajistíme s cestovní kanceláří výlety pro naše klienty již v počtu od 6 osob dle naší široké nabídky za pevně danou cenu včetně průvodce a již zaplacených vstupů.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete