Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sirnaté lázně Leopoldov - Buchlovice

Buchlovice

Sirnaté lázně se nachází v malebném údolí Chřibů, v blízkosti přehrady. Nabízí své služby nejen pro lázeňské hosty, ale i pro turisty a běžné návštěvníky. Najdete zde ubytování v hotelu Lovecký zámeček *** a na chatkách. Hotel disponuje 1-,2- a 3 lůžkovými pokoji a pokojem s hydromasážní vanou. Vybaveny jsou sociálním zařízením, BTV, internetovou přípojkou a telefonem. Chatky pro 5 osob mají bezb…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Smraďavka 416, Buchlovice
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Buchlovice

Fotogalerie k článku

Sirnaté lázně se nachází v malebném údolí Chřibů, v blízkosti přehrady. Nabízí své služby nejen pro lázeňské hosty, ale i pro turisty a běžné návštěvníky. Najdete zde ubytování v hotelu Lovecký zámeček *** a na chatkách. Hotel disponuje 1-,2- a 3 lůžkovými pokoji a pokojem s hydromasážní vanou. Vybaveny jsou sociálním zařízením, BTV, internetovou přípojkou a telefonem. Chatky pro 5 osob mají bezbariérový přístup, 2 ložnice .kuchyňku, sociální zařízení a terasu na posezení. Můžete si vzít sebou i pejska. Sirnaté lázně nabízí pro samoplátce léčebné koupele např. v sirné vodě, ale také spoustu dalších relaxačních procedur. V letních měsících je v provozu terasa s tanečním parketem a bohatým programem pro děti i dospělé. Proto zde najdete v letních měsících i rodiny s dětmi. Součástí areálu je tenisový kurt . Pro ubytované zdarma. Můžete u nás oslavit narozeniny, uspořádat svatbu, firemní akci atd. K tomu jsou určeny prostory Lovecké restaurace (50 osob), salonek v Lovecké restauraci( 15-20 osob ), hotel Lovecký zámeček se 2 sály (110 osob).

Možnosti stravování

Lovecká restaurace v loveckém stylu Vám nabízí velké množství různých specialit z vepřového, hovězího a drůbežího masa, ryb a zvěřiny. Milovníci těstovin a zeleninových salátů si také přijdou na své. Celková kapacita Lovecké restaurace je 50 míst. Součástí restaurace je i salonek pro 20 osob. V letních měsících můžete využít posezení na balkoně. Loveckou restauraci můžete také využít pro váš slavnostní den, oslavu, promoce a školení.

Popis okolí

Sirnaté Lázně na Smraďavce, které jsou součástí Buchlovic se nachází v malebném údolí Chřibů nedaleko Buchlovského zámku a hradu Buchlova. Byly založeny v roce 1805 proslulým lidumilem Leopoldem Berchtoldem .

Tipy na výlet po okolí

V okolí najdete zámek Buchlovice, hrad Buchlov, zříceninu Cimburk, bazilika Velehrad, rozhledna Brdo, Aquapark Uherské Hradiště, vyjížďky na koních, plavba lodí po Baťově kanále...

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete