Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Skalní chalupy v Českém ráji

Karlovice

Skalní chalupy v Českém ráji - komplex tří objektů umístěných v centru Českého ráje na ploše 3.300m2 obklopených vysokými skalními masívy nedaleko rybníka u lesa. Skalní areál nabízí komfortní ubytování především rodinám s dětmi , či spřáteleným skupinám.U objektů : osvětlení skal, tři krytá posezení se zahradním nábytkem u dvou venkovních krbů, velké oplocené parkoviště,úschovnu kol, ohniště, ho…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Radvánovice 39, Karlovice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Karlovice

Fotogalerie k článku

Skalní chalupy v Českém ráji - komplex tří objektů umístěných v centru Českého ráje na ploše 3.300m2 obklopených vysokými skalními masívy nedaleko rybníka u lesa. Skalní areál nabízí komfortní ubytování především rodinám s dětmi , či spřáteleným skupinám.

U objektů : osvětlení skal, tři krytá posezení se zahradním nábytkem u dvou venkovních krbů, velké oplocené parkoviště,úschovnu kol, ohniště, houpačky pro děti, pískoviště, skalní basketbalové hřiště, skalní vyhlídku, venkovní lůžko u Skalní II., celkem 4 koupelny /2 vany, 2 sprchy, 3x WC/.

V obci areál Šťastná země - největší přírodní dětský areál - vzduchové trampolíny, prožitkový geopark, dřevěné zábavní prvky, pískové rýžoviště s pravými českými granátky, venkovská minizoo, moderované akce

Skalní I. pro 12 osob - 3x 4 lůžka, 3 x kuchyň, 2x koupelna, SKALNÍ II. - pro 6 osob - 3x2 lůžka, kuchyň , jídelna, koupelna a Skalní III. - jedna místnost s manželským dvoulůžkem a výhledem na skály uvnitř s kuchyňkou, zvlášť WC.  

 

 

 

 

 

 

Možnosti stravování

V objektu jsou kuchyňky . Možnost stravování v nedaleké restauraci U MARUŠKY / česká i italská kuchyně/, nebo ZAVADILKA, Hořensko, Bowlingové centrum v Sedmihorkách, či Evenu. Dále cukrárna, potraviny v obci, nebo LIDL a Penny market u Turnova.

Popis okolí

Jedná se o turisticky atraktívní místo s nepřeberným množstvím možností jak trávit dovolenou - řada koupališť, vyhlídkové lety balónem, cyklobusy turistické v sezóně, Hruboskalské skalní město, Prachovské skály, rozhledna Kozákov, řeka Jizera v Turnově, Bozkovské dolomitové jeskyně, rybníky - Věžák, Nebák, Vidlák, Roudný. Muzea: muzeum Českého ráje v Turnově, muzeum panenek a medvídků v Troskovicích, Škoda muzeum v Mladé Boleslavi, motomuzeum v Borku pod Troskami. Jízda na koních v jízdárně v Hnanicích, aqacentrum Babylon v Liberci, zde rovněž ZOO, botanická zahrada, obrácené rebelantské zvony v Rovensku pod Troskami. Hrady a zámky : Trosky , Kost, Humprecht, Mnichovo Hradiště, Sychrov, Hrubý Rohozec, Valdštejn, Hrubá Skála, Drábské světničky, Kopicův statek, naučné stezky. Možnost horolezectví, houbaření.  

Tipy na výlet po okolí

Např. Mnichovo Hradiště, Jičín - město Rumcajse, Cipíska a Manky, zámek Dětenice, hrad Staré Hrady, skotské hry na Sychrově - irská hudba, ukázka tanců se spoustou zábavy, různé slavnosti - např. slavnosti piva Skalák, jarmarky, rytířské souboje, trhy, regionální výrobky a produkty.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

21.04.2024 - 21.04.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 21. dubna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete