Statistika našeho portálu

  • 102 245 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Školící a rekreační středisko Trosky - Troskovice

Troskovice

Ubytování v nově zrekonstruovaných a nezvykle prostorných apartmánech v srdci Českého ráje hrad Trosky, 2 km. Každý apartmán disponuje vlastní plně vybavenou kuchyní, obývacím pokojem s televizí, minimálně jednou ložnicí, vlastní koupelnou a wc. Při zařizování apartmánů jsme kladli důraz na kvalitu, funkčnost a prostornost tak, aby byli naši hosté maximálně spokojeni. Po dohodě lze ubytovat také …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Semín 18, Troskovice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Troskovice

Fotogalerie k článku

Ubytování v nově zrekonstruovaných a nezvykle prostorných apartmánech v srdci Českého ráje hrad Trosky, 2 km. Každý apartmán disponuje vlastní plně vybavenou kuchyní, obývacím pokojem s televizí, minimálně jednou ložnicí, vlastní koupelnou a wc. Při zařizování apartmánů jsme kladli důraz na kvalitu, funkčnost a prostornost tak, aby byli naši hosté maximálně spokojeni. Po dohodě lze ubytovat také s Vašimi domácími mazlíčky. Pro zajištění bezpečnosti a komfortu všech našich hostů jsou apartmány plně nekuřácké. V ceně za ubytování je také zahrnuto: parkovací stání, úschovna kol či jiného sportovního náčiní a WIFI. VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKY jednotlivých apartmá, restaurace a areálu naleznete na našich webových stránkách.

Pro skupiny je možné využít ubytování v pokojích nad restaurací.

Možnosti stravování

Ubytovaným hostům poskytujeme snídaně, obědy a večeře v restauraci, která je součástí objektu. Hosté mohou využít také možnosti vlastního stravování.

Popis okolí

Resort Český ráj se nachází v klidné a romantické části obce Troskovice. Součástí objektu je také uzamykatelné parkoviště, venkovní posezení u apartmánu, zatravněná plocha pro rekreační sporty či odpočinek, ping-pongový stůl, dětské hřiště - skluzavka, houpačky, trampolína, altánek s romantickým výhledem na hrad Trosky, ohniště, gril a vlastní restaurace. Za poplatek Vám rádi zapůjčíme vybavení pro následující sporty: stolní tenis, badminton, kroket, líný tenis a jízdní kola.

Tipy na výlet po okolí

Lokalita Český ráj nabízí nepřeberné množství turistického, cyklistického, kulturního, rekreačního a sportovního vyžití. V bezprostředním okolí naleznete: Podtrosecké údolí 0 km, zámek Hrubá Skála 4 km, hrad Trosky 2 km, Muzeum panenek a medvídků pod Troskami 1 km a mnoho dalších památek a zajímavostí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

05.05.2024 - 05.05.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 5. května 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete