Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sporthotel Frýdštejn - Frýdštejn

Frýdštejn

Rodinný penzion se nachází v klidné části na hranici Českého ráje a Jizerských hor v obci Frýdštejn, nedaleko stejnojmenné zříceniny hradu, kterou proslavilo mimo jiné i natáčení známé pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci.Penzion je vhodný nejen pro rodiny, ale i pro školy v přírodě, rodinné oslavy, svatební hostiny, školení či firemní večírky.V 13ti 2-5 ti lůžkových pokojích najdete mí…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Frýdštejn 75, Frýdštejn
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Frýdštejn

Fotogalerie k článku

Vybavení

Popis ubytování

Rodinný penzion se nachází v klidné části na hranici Českého ráje a Jizerských hor v obci Frýdštejn, nedaleko stejnojmenné zříceniny hradu, kterou proslavilo mimo jiné i natáčení známé pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

Penzion je vhodný nejen pro rodiny, ale i pro školy v přírodě, rodinné oslavy, svatební hostiny, školení či firemní večírky.

V 13 pokojích (2 až 5 lůžek) najdete místo pro 62 osob.  Pro váš odpočinek je v suterénu k dispozici sauna a místnost na cvičení. Za penzionem se nachází rozlehlá zahrada a parkoviště. Po celém objektu je rovněž k dispozici bezplatné WI-FI.

V okolí penzionu je velký výběr turistických cílů. Nedaleko penzionu (cca 300m) se nachází koupaliště, tenisové kurty a lyžařský vlek.

Možnosti stravování

Pro ubytované hosty je dle dohody možné zajistit stravování formou snídaně (švédské stoly), polopenze či plné penze v restauraci s kapacitou 50 míst. V případě příznivého počasí je možné využít i venkovní terasu.
K dispozici je také společenská místnost s krbem.

Rádi pro vás také připravíme rodinné oslavy (svatby, narozeniny, křtiny, smuteční hostiny…), firemní akce (školení, firemní večery…) či jen přátelská posezení nebo školní srazy.

Při takových to akcích je možné objednat dopolení/odpolední svačinky, obložené mísy, rauty nebo grilované speciality přesně dle vašeho přání.

Dětské pobyty můžeme zpestřit opékání buřtů na přilehlé velké zahradě.

Popis okolí

Na své si přijdou nejen milovníci pěší turistiky, ale i cykloturistiky, horolezci, ale i obdivovatelé památek, kterých je v okolí více než dosti.

Tipy na výlet po okolí

Liberec (cca 15 km) Zoo, botanická zahrada, Ještěd, Aquapark Babylon či plavecký bazén; zámky - Sychrov, Hrubý Rohozec, Hrubá Skála; hrady - Valdštejn, Vranov, Trosky; Turnov - muzeum Českého ráje, výstava dobového života na Dlaskově statku, Kopicův statek a mnoho dalších.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Závody na Kamenici odstartují letoš…

20.04.2024 - 21.04.2024
Plavy

O víkendu 20. – 21. dubna startují na Tanvaldské Kamenici v podhůří Jizerských hor první letošní závody v raftingu. Na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete