Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Švehlikova chata - Nové Hutě

Nové Hutě

Ubytování v komfortním pensionu "Švehlíkova chata" Šumava - Nové Hutě Pension se nachází ve výšce 1028 m nm, cca 800 m od středu obce zastávka busu Vimperk -Nové Hutě - Borová Lada - Kvilda, 100 m od čtyř vleků. Cca 500 m od pensionu je napojení na upravenou běžkařskou stopu Borová Lada - Pláně - Churáňov -Kvilda,…Nádherné výlety pěšky nebo na kole.Celková kapacita pensionu bude 30 dvoulůžkových…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nové Hutě 50, Nové Hutě
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Nové Hutě

Fotogalerie k článku

Ubytování v komfortním pensionu "Švehlíkova chata" Šumava - Nové Hutě Pension se nachází ve výšce 1028 m nm, cca 800 m od středu obce zastávka busu Vimperk -Nové Hutě - Borová Lada - Kvilda, 100 m od čtyř vleků. Cca 500 m od pensionu je napojení na upravenou běžkařskou stopu Borová Lada - Pláně - Churáňov -Kvilda,…Nádherné výlety pěšky nebo na kole.Celková kapacita pensionu bude 30 dvoulůžkových pokojů se sprchou a WC na pokoji. 18 prostorných dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky v 1. patře na jižní stranu s vyhlídkou na sjezdovku, lesy, Boubín,…V pensionu je k dispozici lyžárna a kolárna, společenský sál 120 m2 , jídelna.Nabízí se ubytování se snídaní v ceně od 290Kč/osobu a noc. Večeře je možno objednat po domluvě .Vybavení pokojů je zcela nové, - vše ve dřevě.Nabízíme klidné a zdravé prostředí, domácí atmosféru a jistě mnoho krásných zážitků.

Možnosti stravování

snidane 40.- večeře po domluvě

Popis okolí

V pensionu je k dispozici lyžárna a kolárna, společenský sál 120 m2 , jídelna.Nabízí se ubytování se snídaní v ceně od 290Kč/osobu a noc. Večeře je možno objednat po domluvě. Vybavení pokojů je zcela nové, - vše ve dřevě. Nabízíme klidné a zdravé prostředí, domácí atmosféru a jistě mnoho krásných zážitků.

Tipy na výlet po okolí

na www.sum.cz

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete