Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Švihák lázeňský - Penzion

Velké Losiny

14 pokojů se 45 kvalitními lůžky. Každý z pokojů má vlastní sociální zařízení a televizi. Připojení WiFi je v celém objektu zdarma. Využít můžete některou ze 3 kuchyni, společenskou místnost a také Finskou saunu. Na zahradě s altánkem, posezením a prvky pro děti, je vybudovaný přelivový zastřešený bazén se slanou vodou. Bazén je vyhřívaný od května do září.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Rudé armády 37, Velké Losiny
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Velké Losiny

Fotogalerie k článku

Švihák lázeňský Vám nabízí jedinečné ubytování v lázeňském městečku Velkých Losinách. 14 pokojů se 45 kvalitními lůžky. Každý z pokojů má vlastní sociální zařízení a televizi. Připojení WiFi je v celém objektu zdarma.
Využít můžete některou ze 3 kuchyni, společenskou místnost a také Finskou saunu. Na zahradě s altánkem, posezením a prvky pro děti, je vybudovaný přelivový zastřešený bazén se slanou vodou. Bazén je vyhřívaný od května do září.

U nás rádi vítáme nejen jednotlivce, páry nebo skupiny, ale také rodiny s dětmi. Pro ně máme přichystané vybavení, jako jsou dětské postýlky, jídelní židličky, přebalovací podložku, chůvičky a další nezbytnosti. Ve společenské místnosti, kde je také prostorná a plně vybavená kuchyně, najdou nejmenší děti hrací koutek plný hraček.

V prostorné zahradě, na kterou můžete vyjít přímo ze společenské místnosti nebo z terasy některých pokojů, si rodiče mohou odpočinout v zahradním altánku a grilovat, zatímco děti mohou dovádět na prolézačkách, houpačkách, skluzavkách, trampolíně nebo pískovišti. Nejen v sychravých dnech je k dispozici Finská sauna. Na zahradě najdete přelivový bazén se slanou vodou. Bazén vyhříváme od května do září.

Těšíme se na Vás!

 

Vybavení

jedinečné velké pokoje, doplňkové vybavení pro děti

Služby

snídaně, možnost využít kuchyňky, Finská sauna

Aktivity

Vyhřívaný bazén na zahradě, Finská sauna, Therme park, celoroční sportovní a turistické aktivity v Jeseníkách, termální lázně

Internet

Wi-Fi v celém objektu

Parkování

vlastní parkoviště zdarma

Děti a přistýlky

vše pro děti, dětská postýlka

 

 

Možnosti stravování

  • snídaně formou švédského stolu včetně teplého bufetu
  • na večeři si můžete vybrat ze dvou jídel dovážených z oblíbené restaurace
  • výběr kvalitních moravských vín k večeři i po ní

Popis okolí

Lázeňské městečko Velké Losiny, ve kterém se penzion nachází, se může pyšnit svými lázněmi, ve kterých se nejen léčí pohybové ústrojí, ale je zde také krásný velký park, vnitřní bazén a venkovní koupaliště s termální vodou. V blízkosti můžete navštívit funkční Ruční papírnu nebo velkolosinský zámek s rozlehlým parkem, oranžérií a rybníčkem nebo si zahrát minigolf.

Unikátní Termální park, který je nově otevřen je od penzionu pouze 760 m - příjemná procházka Losinami.

Tipy na výlet po okolí

Za návštěvu stojí přilehlé vesnice, kde najdete spoustu sportovního i kulturního vyžití. Pro děti je nově vytvořené dětské hřiště s brouzdalištěm, ZOO park, pro starší např. sportovní rybaření, skatepark nebo možnost se projet na čtyřkolkách, minikárách, letních lyžích či koloběžkách. Vyznavači adrenalinu si mohou zahrát paintball nebo si objednat projížďku na raftech po řece Moravě. V blízkém Šumperku můžete kromě fitness center, zábavních podniků, divadla nebo kina navštívit také přírodní koupaliště, krytý bazén nebo venkovní koupaliště s tobogánem. Vynechat byste neměli ani návštěvu uniktáního vodního díla PVE Dlouhé Stráně. 

V okolí je také velké množství značených turistických i cyklistických tras, v zimě můžete navštívit některé z blízkých lyžařských středisek, jako je např. Kouty s nově postavenou šestisedačkovou lanovkou, která však funguje i v letních měsících a můžete se i s kolem přepravit k PVE Dlouhé stráně.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

21.05.2024 - 21.05.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

18.06.2024 - 18.06.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

16.07.2024 - 16.07.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

20.08.2024 - 20.08.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete