Statistika našeho portálu

  • 103 288 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sykovec - Tři Studně

Tři Studně

Ubytování Vysočina Žďár nad Sázavou Tři Studně : Penzion Sykovec (720 m n.m.) nabízí ubytování ve dvou až pěti lůžkových pokojích nedaleko Nového Města na Moravě (7km). Prostorný interiér umožňuje pořádat svatby a jiné rodinné oslavy či firemní akce, školení, lyžařské kurzy, školy v přírodě a další. Kapacita ubytování je 80 lůžek. V některých pokojích je možnost přistýlky. Tři typy ubytování: apa…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Ubytování Vysočina Žďár nad Sázavou Tři Studně : Penzion Sykovec (720 m n.m.) nabízí ubytování ve dvou až pěti lůžkových pokojích nedaleko Nového Města na Moravě (7km). Prostorný interiér umožňuje pořádat svatby a jiné rodinné oslavy či firemní akce, školení, lyžařské kurzy, školy v přírodě a další. Kapacita ubytování je 80 lůžek. V některých pokojích je možnost přistýlky. Tři typy ubytování: apartmány, standartní pokoje, pokoje turistického typu.

Možnosti stravování

Stravování formou snídaně, polopenze nebo plná penze. Na apartmánech k dispozici vybavená kuchyňka. Domácí kuchyně s nekuřáckou jídelnou a v létě zahradní restaurace přispějí k příjemně strávené dovolené.

Popis okolí

Ideální aktivity v této lokalitě jsou pro letní dovolenou : houbaření, rybaření, cykloturistika, koupání v rybníku, volejbal, venkovní ohniště, dětské hřiště, ale i výlety do okolí bohaté na kulturní památky. V zimním období je ideální běžecké lyžování a osvětlená, uměle zasněžovaná sjezdovka na Harusově kopci vzdáleném asi 6km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér listopad 2024 - Velké Me…

27.11.2024 - 27.11.2024
JUPITER club, Náměstí…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete