Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Techtex hotel - Hostinné

Hostinné

3-hvězdičkový hotel o kapacitě 52 míst se nachází v těsné blízkosti sportovního centra a restaurace. Dvoupodlažní hotel nabízí výběr mezi 2 až 4 lůžkovými prostornými a plně vybavenými apartmány s vlastní terasou a parkovacím stáním, na uzamykatelnou bránou chráněném parkovišti. K vybavení pokojů patří LCD televize, minibar, bezpečnostní schránka, wifi připojení, telefon.Většina apartmánů, které …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Ke Cvičišti 878, Hostinné
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Hostinné

Fotogalerie k článku

3-hvězdičkový hotel o kapacitě 52 míst se nachází v těsné blízkosti sportovního centra a restaurace. Dvoupodlažní hotel nabízí výběr mezi 2 až 4 lůžkovými prostornými a plně vybavenými apartmány s vlastní terasou a parkovacím stáním, na uzamykatelnou bránou chráněném parkovišti. K vybavení pokojů patří LCD televize, minibar, bezpečnostní schránka, wifi připojení, telefon.

Většina apartmánů, které jsou umístěny v horním podlaží jsou dispozičně řešeny jako mezonetové. V případě, že je tedy Vaše rodina početnější a rádi byste byli ubytováni společně, pak je možné využít přistýlky ve formě rozkládací kožené sedačky. Těmito sedačkami disponuje každý apartmán. Pro Vaše nejmenší ratolesti máme k zapůjčení dětskou postýlku.

Aktivní i pasivní odpočinek si můžete vychutnat v přilehlém sportovním areálu, který nabízí rozmanité sportovní a rekreační aktivity jako tenis na umělém povrchu v zimě v kryté přetlakové hale, squash, spinning, kardio fitness, plážový volejbal, fotbal, floorbal, saunu, vacu activ revoluční aerobní přístroj, solárium, relaxační a sportovní masáže, kosmetiku. V blízkosti sportovního centra vede 4km dlouhá cyklostezka, kterou lze využít také pro in-line bruslení. O zábavu malých hostů je postaráno na dětském hřišti s rozmanitými atrakcemi a trampolínou. V objektu sportovního centra se nachází také restaurace s barem a zahradní terasou a nabízí širokou škálu jídel české i mezinárodní kuchyně, kvalitních vín a točeného piva.

Nově byla vybudována také konferenční místnost, která je vybavena projektorem a technickými náležitostmi pro semináře a školení. V běžném provozu slouží jako místnost pro podávání snídaní a případný prostor vyhrazený pro strávníky, kteří preferují nekuřácké prostředí. Na přání zákazníka zajistíme kompletní servis pro pořádání rautu, firemních akcí, rodinných či svatebních oslav. Máme bohaté zkušenosti s organizací firemních volnočasových, ale i pracovně školících programů.

Možnosti stravování

Techtex hotel je součástí sportovního areálu, která má vlastní restauraci. V případě zájmu, je možné zakoupit polopenzi, či plnou penzi.

Tipy na výlet po okolí

Pár tipů, kam na výlet:

  • Cyklostezka in-line stezka je dlouhá 4 km
  • ZOO Dvůr Králové
  • Špindlerův Mlýn
  • Koupaliště Trutnov
  • Kuks
  • Adršpašsko teplické skály
  • Josefov c
  • Golf a Country Club Prosečné
  • Hrad Pecka
  • Zvičina

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete